Residus Nuclears

Páginas: 2 (335 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2012
On van a parar els residus nuclears

Primerament, per explicar on van a parar els residus nuclears, ens basarem amb les dades obtingudes de “www.foronuclear.org”, ja que és totalment fiable.Els residus nuclears produits per les centrals nuclears españoles , van a parar a un lloc anomenat el Cabril a Hornachuelos, que està situat a la província de Còrdova.

Aquesta planta, la porta unaempresa anomenada Enresa, que el que fa és gestionar els residus nuclears de les centrals nuclears españoles, aquesta empresa va a buscar els residus de mitja i baixa activitat a la central nuclear iho traslladen a la planta d’almacenament de residus nuclears per carretera.

Cal nomenar, que els residus d’alta activitat de les centrals nuclears van almacenats en piscines a la propia central, jaque per norma no és pot traslladar un residu d’alta activitat.

D’altra banda hi ha els residus de mitja i baixa activitat que van almacenats en tres barreres, una primera barrera constituïda pelresidu acondicionat i el contenedor, una segona barrera integrada per les estructures d’enginyeria que allotjen el residu, i finalment una tercera barrera formada pel terreny natural de l’emplacament,al qual s’assenta la instal•lació.

Aquesta planta d’almacenament de residus nuclears, porta en funcionament desde el 1992, fins al dia d’avui, i porta almacenats , més de 33.720,70 metres cúbics deresidus provinents de tot tipus de centrals, cal esmentar, que aquest volum de residus ja omple el 65,90% de la capacitat total d’almacenament que pot suportar la planta.



Basant-nos amb dadesdel 2011, el Cabril ha rebut 1.688.39 metres cúbics de residus de baixa i mitjana activitat provinents de les centrals nuclears, per tant, és veu clarament que les centrals nuclears produeixen moltaelectricitat, però també a l’hora de cremar l’urani, també produeixen molts residus.
Per veure millor d’on surten els 1.688,39 metres cúbics de residus provinents de les centrals, adjuntem una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • centrals nuclears
  • Centrals Nuclears
  • Gestió de residus
  • Accidents nuclears
  • REACTORS NUCLEARS
  • Centrals Nuclears
  • Residus Radioactius
  • Tecnologia centrals nuclears

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS