Responsabilidad Coorporativa

Páginas: 4 (871 palabras) Publicado: 19 de octubre de 2014
En els darrers anys són moltes les empreses que destinen una part del seu pressupost anual a la realització d’accions de caire social o medi ambientals, és el que es denomina Responsabilitat SocialCorporativa (RSC) i ho definirem més endavant. El dubte sorgeix quan ens plantegem si aquestes accions són realment efectives o són tan sols una manera de millorar la imatge corporativa de l’empresa.Entre els diferents factors que poden ajudar a determinar si aquestes pràctiques són realment efectives es troben per una banda els stakeholders o grups d’interès com a beneficiaris d’aquestesaccions: consumidors, empleats, proveïdors, i per una altra la societat o la opinió pública.
La primera part del projecte la centrarem en donar una definició del que és la Responsabilitat SocialCorporativa, donarem una visió general dels beneficis de l’aplicació de la RSC i si la seva incorporació per part de moltes empreses és només una qüestió de màrqueting.
A la segona part, analitzarem quatreempreses de telefonia a Espanya: Vodafone, Movistar, Orange i Jazztel quines són les accions que incorporen o publiquen en matèria de RSC als seus informes anuals i com són percebudes pels grupsd’interès.
D’altra banda, tal i com detallem a l’apartat objectius del projecte, per poder mesurar de manera més concreta la relació entre el grau d’informació o transparència de les activitats de RSCd’aquestes empreses, i com aquestes arriben a un grup important d’stakeholders: el clients, analitzarem el número de reclamacions rebudes per part dels consumidors de cada una de les empreses.


Laadopción de prácticas de Responsabilidad Social Corporativa (RSC) por parte de las compañías se ha incrementado considerablemente en los últimos años. Así, son muchas empresas las que destinan una parteimportante de su presupuesto anual a la realización de acciones de naturaleza social. Entre los factores determinantes del nivel de RSC se pueden señalar una mejora de las relaciones con los...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Responsabilidad social coorporativa
  • Responsabilidad Social Coorporativa
  • Responsabilidad Social Coorporativa
  • Responsabilidad Social Coorporativa
  • Responsabilidad Social Coorporativa
  • coorporidad
  • coorporeidad
  • coorporeidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS