Ressenya de catalàn

Páginas: 2 (381 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2015
Marta Milián Teixidó BC2 28/01/15

Ressenya “La teoría del Todo”

Eddie i la seva pròpia teoria del tot

La Teoría del todo, una pel·lícula que tracta de la vida d'un dels científicsmés versàtil de la història. Aquesta pel·lícula gira al voltant de la vida de Stephen Hawking, l'important teòric i divulgador científic que va canviar la història de la ciència i la tecnologia modernaper sempre. La pel·lícula se centra en la relació que va mantenir el britànic amb Jane Wilde, la seva primera dona, amb qui va contreure matrimoni després que li diagnostiquessin una malaltia per laqual no li quedaven més de dos anys de vida. Al llarg de la pel·lícula es pot veure la lluita constant que va mantenir aquest científic i la seva dona per superar les dificultats que presenta unamalaltia com és la malaltia de la neurona motora.

Tot i ser la història de la vida de Stephen Hawking el film no se centra en els seus èxits científics sinó més aviat en la seva vida amorosa i el pas dela malaltia. El veritablement fascinant de la pel·lícula és la sorprenent habilitat d'Eddie Redmayne per interpretar el personatge, començant per la semblança que és innegable, és un actor que hasigut capaç de mostrar-nos l'evolució de la malaltia de manera que ens ha deixat molt clar quines són les etapes i la simptomatologia d'aquesta malaltia. L'entrega d'Eddie Redmayne al personatge éstotal, com ja hem dit podem veure com avança la malaltia i com les seves armes per expressar-se com a actor queden reduïdes a les mirades i els somriures i tot i així és capaç de mostrar el caràcter murridel científic.

James Marsh ha elaborat una pel·lícula sense profunditat científica però amb àmplia i sobrada de duresa, però tot i així crec que ha elaborat una pel·lícula esperançadora, lapel·lícula és dura, molt dura, ens fa veure com de cruel pot arribar a ser la vida, ens fa veure la lluita d'aquesta persona, però també ens mostra que sempre hi ha "alguna cosa" malgrat tot, ens ensenya...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ressenya
  • Ressenya
  • Ressenya
  • Ressenya
  • ressenya
  • Ressenya
  • ressenya
  • català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS