Ressenya De jesus Tuson

Páginas: 4 (995 palabras) Publicado: 8 de enero de 2014
Autor: Jesús Tusón
Títol: Mal de Llengües
Colección: LABUTXACA
Editor: Editorial Empúries
Llengua: CATALÀ
Data de llançament: abril 2002
Ciutat: València
Num. De pàgines: 160 pàgs.ISBN-10: 8475969127
ISBN-13: 978-8475969121

Preu: 10 euros


































És una obre sobre l'ús de les llengües, com poden ser usades lesllengües incorrectament, les diferències que existixen entre les llengües, la varietat lingüística. A part d'això, hi ha moltes altres coses de les quals parla Jesús Túson. Explica la importància de lesllengües, problemes que existix hui en dia, que estan ben explicades, perquè explica des de les arrels del problema. També parla de la importància que té la variació lingüística, perquè potdesaparéixer la variació lingüística, i ens dóna diversos consells d'hem de fer per a mantindre esta varietat. A més també toca el tema sobre les idees incorrectes que té sobre alguna llengua, si és més fàcil oman difícil.

Resum
Hi ha valors científics que es pot comprovar per mitjà de diverses proves i que són són exactes. Estos valors són fàcils de comprovar, i sempre els resultats són iguals. Tusónposa diversos exemples que justifica esta teoria. Un dels exemples podria ser, l'exemple del temps, on una dada en un temps exacte va ser guardat i que es pot comprovar en els arxius on estanguardats.
Però també hi ha valors diferents dels valors científics, com pot ser els valors morals. Que no es pot comprovar i no són comprovables. Apuntales no són exactes, el resultat sempre diversadepenent de com els entens i interpretes. Apuntales de que no són exactes com els valors científics, tampoc són ètics. Per tant depén de cada opinió que es dóna sobre ells. Per tant els juís que es posensobre ells depenen de les persones, el poble, els parlants d'estos valors. Segons Tusón, estes opinions poden ser racistes sí s'usen d'una manera incorrecta. Per tant, el mal ús pot afectar moltes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ressenya Tuson
  • BIOGRAFIA DE JESÚS TUSÓN
  • Reseña crítica de el lenguaje por jesús tusón
  • homenage a jesus tuson: el complemento circunstancial
  • Jesus Tuson
  • Jesus tuson
  • Jesus Tusón
  • Tusón, jesús (2000):¿cómo es que nos entendemos?(si es que nos entendemos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS