Ressenya Del Llibre

Páginas: 2 (410 palabras) Publicado: 9 de abril de 2015
Ressenya del llibre: “La mosca, assetjament al les aules”

Us vull parlar del llibre "La mosca, Assetjament a les aules" de Gemma Pascual i Escrivà. Aquest llibre esta publicat per l'editorialPeriferic edicions. Es tracta d'un llibre de narrativa juvenil. El llibre tracta sobre uns adolescents que patixen una sèrie d'assetjaments a les aules i com es desenvolupen davant d'estos assetjaments .Lahistòria esta feta amb un argument realista que passa dia a dia en els col·legis o instituts d'aquest món i que intenta inculcar el valor de l'amistat i la força de superació. Se situa a Catalunyaconcretament a Tarragona.
Consta d'una sèrie de bots en el temps en què la protagonista, la Isona explica la relació que tènia amb Marc i els fets desenvolupats en l'antic institut.
El relat començaquan els pares de la Isona decidixen que s'ha de canviar de col·legi perquè el seu millor amic Marc s'havia suïcidat i tènia que oblidar-lo. Ella entra al nou col·legi amb por. El primer dia coneixdos companys: Miquel i Laila que eren dos adolescents que pel seu físic i la seua raça respectivament eren discriminats des d'un primer moment. Els companys de l'anterior institut de la Isona es vanposar en contacte amb els del nou institut i els van dir que li feren la vida impossible i per tant a la Laila i a Miquel també. Despres d'un primer intent d´assetjament coneixen a Joan el cosí de Marcque els salva dels assetjadors, ell havia vingut a esbrinar quins eren els motius pels que el seu cosí es va suisidar. La Isona no volia parlar sobre això, deia que estava molt afectada. Al cap d'untemps Joan acava fent-se amic d'ells i veient el que estava tornant a passar amb els nombrosos assetjaments que patien ara la Isona, el Miquel i la Laila, proposa finalitzar amb eixos assetjamentsimmediatament.
Els atrapara? Es descobrirà qui va fer que Marc es suïcidara?

-Recomane que lligen aquest llibre totes les persones que patixen assetjaments perquè els pot ajudar a prendre les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ressenya llibre de les meravelles
  • Ressenya del llibre: Això és (i no és) Allò.
  • Ressenya del llibre “El món no se’n surt”
  • Ressenya llibre a sang freda, truman capote
  • Ressenya Llibre De Lectura
  • Ressenya
  • Ressenya
  • Ressenya: " la felicitat" diari dún llibre vell

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS