Resum Aloma

Páginas: 2 (398 palabras) Publicado: 8 de mayo de 2012
Resum Aloma
Aloma és una noia jove que viu a Barcelona amb el seu germà, la dona del seu germà i el fill d'aquests dos. El seu germà es diu Joan, la seva dona Anna i el fill Dani.

Feia pocAloma i Joan havien tingut un altre germà, en Daniel, que s'havia suïcidat. Tots ells vivien en una casa que Aloma i Joan havien heretat antigament del seu pare.

El germà d'Anna, Robert, havia devenir d'Amèrica de visita, de manera que Joan i Aloma el van anar a rebre al port. Quan Aloma el va veure va començar a enamorar-se d'ell.

Dani es va posar malalt i el metge li va aconsellar queanés a la muntanya a respirar aire fresc, i van anar per veure si en Dani hi podia millorar.

Un dia Aloma i Robert van anar al cinema i a la tornada a casa Robert li va fer un petó als llavis, enaquell moment Aloma´es va adonar de que Robert també estava enamorat d'ella.

Va arribar el dia en que Anna i Dani van haver de marxar a casa uns amics a la muntanya. Aloma i Robert estaven moltenamorats però Joan no se n'adonava. El que més li preocupava a Aloma eren les cartes d'Anna dient que Dani no millorava. Quan Dani va tornar estava com abans, la anada a la muntanya no li va servir deres i als pocs dies va morir.

En aquell moment l'economia de la casa era molt dolenta i van haver de deixar la casa per la hipoteca. Aloma va demanar diners a Robert però ell no en tenia. Vancanviar de casa i van anar a viure a un pis.

Va arribar el dia en què Robert havia de marxar a la seva ciutat, Aloma estava molt trista i va dir la veritat a Anna, va dir-li que estava embarassada.L'Anna no s'ho va prendre molt bé perquè sabia que el fill era del seu germà, en Robert. Un dia Aloma va tornar a l'antiga casa i va recordar quan vivien feliços amb en Dani i tots junts. Va sortirde la casa i se'n va anar lluny. Doncs, podem veure que el final de l'obra és obert ja que no especifica res sobre la futura vida d'Aloma, o com li anirà una vegada fuig de la seva antiga casa.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aloma, resumen
  • Aloma resum
  • Resum Aloma
  • Resumen del libro Aloma
  • Resumen ordenamiento jurídico de jesús escandón alomar
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS