Resum Bon Voyage i Resum d'Un Cooperant

Páginas: 4 (919 palabras) Publicado: 15 de abril de 2012
BON BOYAGE!

El curt en qüestió explica la història de una parella que durant les vacances de nadal, fa veure al seu propi veí que se'n van de vacanses a les Bahamas, però en comptes d'aixòs'amagen al soterrani de casa seva, degut a que la seva situació econòmica no els permet fer massa més cosa.
El veí es queda a casa i en el transcurs dels dies, ha de suportar que cada nit la decoraciónadalenca dels seus veins de vacanses s'encenguí impedint-li dormir correctament. Un dia cansat de aguantar aquesta situació, agafa una bola de neu i la tira a la decoració nadalenca del jardí dels seusveins. Sense adonar-se crea un incendi degut a un cortcircuit. Mentres tot això suceeïx, al sotano la parella comença a mostrar les seves diferències, i amb tot aquest estrès la dona de la parella esposa de part, al mateix temps que la casa s'estàincendiant, i amb tota aquesta situació tant complexa, acaba la pel.lícula.


És un curt interessant, perquè mostra fins a on estariem disposats aarribar per a quedar bé, per a enganyar als nostres veins. En aquest curtmetratge aquesta situació és portada fins al limit fins a l'extrem i és molt original i trencador com planteja aquesta situacióque pot arribar a semblar ridicula. També m'agradaria remarcar el final, no és el tipic final a on s'explica i es veu com es soluciona el problema, tot al contrari, la pel.lícula s'acaba just quan elconflicte, la situació complicada s'esdevè creant en l'espectador una sensació de curiositat i de reflexionar quin serà aquest final i com es desenvoluparan els fets.


JOURNAL D'UN COOPÉRANTAquesta pel.lícula ens explica la història de Jean-Marc, un tecnic en electrònica que viatga a l'Àfrica com a cooperant d'una ONG, per a ajudar a una ràdio petita i amb molta austeritat. Al principi de lapel.lícula se'ns mostra com el protagonista arriba a l'Àfrica, més concretament a la casa on s'allotjarà en tot aquest temps, i com coneix a la gent de la que s'envoltarà durant la seva estada. A...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Prehistoria i uned resumen
  • Resumen Contreras I
  • Resumen Telematica I
  • Resumen Capitulo I La Vaca
  • Resum Mar i Cel
  • Resumen de articulo modelacion i
  • Resumen carlos nino i
  • Resumen de I periodo del Cristianismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS