Resum ( cap 1-5 ) de la pell freda

Páginas: 2 (312 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2014
RESUM ( 1-5 )

El primer capítol d’aquest llibre comença amb una introducció que ens explica la trajectòria d’un viatge misteriós del protagonista a una illadesconeguda y estranya com es veu en els capítols que anem llegint.

En el primer capítol el nom del protagonista és desconegut tant com la seva vida, i el motiudel viatge que és el tema central i base de la història.

L’home és un meteoròleg i la seva missió a l’illa és informar-se de l’estat meteorològic de l’illa.En arribar a l’illa, en principi, havien de trobar-se amb un altre home que estava ocupat per la mateixa professió i qui havia d’encarregar-se de guiar-lo allà,però, en arribar l’únic que troba és una casa abandonada on suposadament ha estat vivint el meteoròleg.
Lamentablement, no van trobar gaire cosa que els hiindiqués o que donés cap senyal de vida d’aquell home. Van decidir anar a la platge amb l’esperança de trobar-lo allà.
Però l'única que van trobar va ser unhome, misteriós, poc sociable, que no els hi va donar gaire informació.

De totes maneres, el protagonista decideix quedar-se a l’illa i complir amb el seu deure. Passadesunes hores se n’adona de què se sent sol i fa un horari de treball per estar una mica organitzat i distret.

Aquell mateix dia, uns monstres ataquen la seva casai a ell l’únic que se li ve al cap és espantar-los amb el foc. Després de alliberar-se d’ells, se’n va a buscar l’home que va conèixer a la platja, però l’únic queguanya és que l’ amenacin de mort.

Després, gracies a un accident amb els monstres, dona un pas endavant en conèixer-lo i entendre la seva forma de ser.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum La Pell Freda
  • Resum Pell Freda
  • Resumen La pell freda
  • Resumen cap 5 y 6 conceptos de administración estrategica fred david
  • RESUMEN FRED 1 PARCIAL
  • Resumen cap. 1 fred david
  • La Pell Freda
  • La Pell Freda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS