Resum Ciències El Alcohol Daña El Celebro Adolescente

Páginas: 1 (250 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2015
L'alcohol danya el cervell adolescent

Sempre s’ha cregut que prendre l’alcohol, a una edat precoç (abans 14 anys), no provoca cap seqüela al cervell, tant solshavia un debat social i conseqüències com baralles, accidents...
Avui en dia, gràcies a investigacions, s’ha pogut arribar a la conclusió que les begudesalcohòliques en adolescents poden provocar greus lesions al cervell. S’ha demostrat que la gent que comença a prendre alcohol abans dels 14 anys, pot arribar a seralcohòlica, tenir dificultats per llegir un mapa, memòria verbal i no verbal, i amb el temps transformar-se inclús en genètic. També pot afectar a part de la zona del’hipocamp, el qual produeix dificultats amb l’aprenentatge i la memòria, també pot provocar danys a la zona frontal.
El cos de l’adolescent, té més resistència, és adir, aguanta molt més l’alcohol que una persona adulta i com a conseqüència, es produeix una destrucció neuronal, provocant lipotímies i pèrdues de memòria durant leshores que s’està bevent.
Un dels últims estudis amb ressonància magnètica que s’han realitzat, demostra que el cervell dels adolescents que han abusat del’alcohol treballa diferents zones (les parietals), que les persones abstèmies, per compensar les possibles lesions neurològiques. Així han arribat a la conclusió, si lapersona deixa de beure, es pot rectificar el trastorn neuronal que s’ha produït.
Per l’altra banda també s’ha demostrat, mitjançant una investigació, la pèrdua demotivació i la falta de control, degut al trastorn d’algunes zones del cervell.
Marc Casado 3r-C
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Daños del alcoholismo
  • Alcoholismo en la adolescencia
  • El alcoholismo en la adolescencia
  • El alcohol en los adolescentes
  • alcoholismo en la adolescencia
  • Alcoholismo en adolescentes
  • Alcoholismo En Adolescencia
  • Alcohol en los adolescentes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS