Resum De: El Hobbit

Páginas: 2 (450 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2013
Resum general
Tolkien ens diu que va ser l'aventurer mitjà Bilbo Saquet qui va compondre El Hobbit. La història, que originalment es deia "Història d'un Anada i una Volta", són els primers capítolsdel "Llibre Vermell de la Frontera de l'Oest" i té lloc durant els anys 2941-42 de la Tercera Edat.
La entretinguda història de Bilbo comença a La Comarca, el tranquil llar dels despreocupatshobbits, on tots els bosses viuen còmodament, tractant d'evitar qualsevol risc. No obstant això, i encara que ell mateix ho desconeix, Bilbo és un individu molt especial. Després unir-se a un grup format pernans sense llar encapçalada pel rei Thorin Escut de Roure i el mag Gandalf el gris, es troba immers en una expedició que té per objecte recuperar un enorme tresor. La companyia el porta amb si ambl'esperança d'utilitzar les seves habilitats de saquejador. Embarcant-se en una llarga recerca a través de les terres salvatges del nord-oest de la Terra Mitjana, el grup avança cap a l'est en direccióa Erebor, la Muntanya solitària. Durant el seu viatge es troben amb famolencs trolls de pedra, gegants juganers, malvats orcs, enormes aranyes, i llops salvatges. Quan Bilbo es separava dels seuscompanys sota les Muntanyes Ennuvolades, ensopega amb un anell que canviarà la seva vida. També coneix a Gollum, un hòbbit maleït i corrupte que ha perdut el màgic artefacte. Bilbo descobreix que, quanl'hi posa, es torna invisible. Bilbo utilitza l'objecte per eludir Gollum i reunir-se amb l'expedició.
El viatge porta la companyia a través del Bosc Negre a la terra dels elfs del bosc, i més tardfins a Ciutat del Llac al Llac Llarg. Des d'allà van cap a la Muntanya Solitària, llar de Smaug el Drac de Foc. Bilbo utilitza el seu anell màgic i cau dins de les estances de la criatura i sobreviu a unenfrontament contra el terrible drac. Pertorbat el seu repòs, Smaug ataca la Ciutat del Llac, on és mort per Bard. La mort del drac de foc significa que el seu guàrdia pot ser reconquerida, però,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen El Hobbit
  • Resumen de El hobbit
  • Resumen "El Hobbit"
  • Resumen Del Hobbit
  • Resumen De El Hobbit
  • El Hobbit Resumen
  • Resumen pelicula The Hobbit
  • El Hobbit (resumen del libro)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS