Resum de piratas de silcon valley

Páginas: 2 (361 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2011
Pirates de Silcon Valley:
Aquesta pel·lícula ens explica com es van fundar les dues companyies informàtiques més importants del món actualment, Apple y Microsoft. Ens mostra dues històriesparal·leles que s’aniran transposant durant el documental. Una de Steve Jobs i Steve Wozniak, els creadors de Apple i l’altre de Bill Gates i altres companys de Harvard que crearien Microsoft.
La històriacomença quan els dos steves creen un ordinador personal. Als 70 els ordinadors només estaven destinats a científics i a persones molt enteses en la informàtica perquè eren molt complicats d’utilitzar. S.Wozniak va mostrar aquesta proposta al gegant de la informàtica IBM, que en aquells moments era la companyia més gran d’informàtica. No els hi va semblar una gran idea perquè no entenien perquè lagent voldria tenir un ordinador personal. Aquest crec que va ser un dels greus errors que va cometre IBM.
Mentrestant a Harvard, Bill Gates i dos companys més creen Microsoft però no va començar ambmolt èxit. Bill Gates decideix vendre a IBM un sistema operatiu per molts diners que no disposava. A través d’un dels seus companys aconsegueix comprar-ne un de molt barat i vendre’l a IBM. Amb aquestsistema operatiu, Microsoft comença a guanyar diners.
Apple, amb la venda dels ordinadors personals ha crescut molt i comença a tenir un èxit impressionant a tot el món. Microsoft va volertreballar amb Apple per intentar ajudar d’alguna manera al desenvolupament del sistema operatiu Lisa. Durant l’estada de Bill Gates a Apple roba informació molt valuosa sobre el sistema operatiu.
Steve Jobscomença a portar l’empresa d’una manera molt autoritària i violenta que fa que el seu company Wozniak abandoni Apple. Microsoft comença a desenvolupar un altre ordinador molt semblant al de Apple .Jobs s’en entera i li demana explicacions a Gates, però Gates aconsegueix assegura que el sistema que esta creant no és perillós per Apple.
Finalment Microsoft desenvolupa un altre ordinador i el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Piratas De Silicon Valley
  • Resumen De Los Piratas De Sillicon Valley
  • Resumen De Piratas De Silicon Valley
  • resumen piratas de sillicon valley
  • Resumen piratas de silicon valley
  • Resumen de la pelicula piratas del silicon valley
  • resumen de la pelicula los piratas de silicon valley
  • Resumen pirates of silicon valley

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS