RESUM DE RAADIOGRAFIA DE NOIA AMB TATUATGE

Páginas: 6 (1408 palabras) Publicado: 1 de marzo de 2015
RESUM DE RADIOGRAFIA DE NOIA AMB TATUATGE
 
Capítol 1.

La Carla va a veure a en Dídac a la presó acusat d’haver matat a una noia. En Dídac li diu a la Carla que se l’ha de creure, que ell mai ho faria. Li explica el que va passar aquella nit que ella es va quedar a casa estudiant.

Capítol 2.

Quan va arribar a casa va intentar no fer soroll perquè la seva germana, l’Emma no li preguntés onhavia anat, però la va sentir i li va explicar tot el que havien parlat, l’Emma li va donar la seva opinió i la Carla li va dir que ella es creia les paraules d’en Dídac de que no havia fet res. Ara el que volia fer es investigar a veure qui havia pogut matar a aquella noia anomenada Laia.

Capítol 3.

Parla de que les seves amigues i companyes de classe que li tenien enveja perquè era molt guapa imolt perfecta, segons elles, però ella no es veia tant guapa ni tant perfecta, es veia una persona normal.
Va parlar amb en Sergi que es veurien al terrat.

Capítol 4.

Abans de pujar al terrat va veure la mare plorant, però no li va dir res i va anar tirant cap al terrat. Quan va arribar, en Sergi ja hi era. Li va explicar el que passava amb en Dídac. En Sergi no s’atrevia dir-li a la Carla queestava enamorat d’ella, sol pensava en això. Però la Carla sol volia sentir la seva opinió sobre el que li havia explicat.




Capítol 5.

La Carla va començar la investigació per saber qui va ser la persona que va matar a la Laia. Va començar, amb l’amic d’en Dídac, en Gust. En Gust és un amic molt prepotent. Li va dir que anaven drogats i que va ser arribar la Laia, la víctima i van marxar elsdos junts.

Capítol 6.

Després va anar a interrogar a en Marc i l’Albert, dos amics més del Dídac, per a veure si podia treure més informació. Li van dir que anaven molt col·locats i que la Laia anava amb la seva amiga, la Montse.

Capítol 7.

Va trucar a en Gust però tenia el mòbil desconnectat. Després va anar a un bar on estaven aquella nit del crim i va preguntar al cambrer, que es deia Quim,però ell no treballava aquella nit, però el seu company, en Ferran sí que estava aquella nit de cambrer. En Ferran, li va dir que fa uns dies, la Laia anava amb un noi que ell podia saber on vivia la Montse. Li va indicar la adreça de on podia estar aquell noi i va marxar a buscar-lo.
 
Capítol 8.

El noi guapo de la tintoreria que segons en Ferran li havia dit, estava allà davant del mostrador.Va fer-li algunes preguntes i ell va respondre que eren mes que amics, però que ell l’estimava molt però ella el va deixar. La raó perquè el va deixar va ser perquè necessitava espai i perquè volia viure mes. Va saber que es deia Brandon i també va saber l’adreça de la amiga de la Laia, la Montse.




Capítol 9.

Quan va seguir les indicacions que li havia donat en Brandon sobre l’adreça de laMontse, va trobar la casa, va trucar però no hi havia ningú, va trucar bastants cops, però ningú contestava, va marxar, va trucar a l’Emma dient que no aniria a casa a dinar que estava lluny de casa. Va trucar a en Gust, dient-li que no li havia dit tota la veritat.

Capítol 10.

Va tornar a trucar a casa de la Montse, llavors la va contestar i va baixar. La Montse li va dir que elles dos solgaudirien de la festa, però al veure a en Dídac no va ser l’acord que van fer, llavors la Laia la va deixar penjada i ella es va enfadar perquè l’havia deixat sola amb uns nois que no coneixia de res, però l’endemà haguessin tornat a ser amigues. La Montse també li va dir que s’assemblaven molt.

Capítol 11 i 12.

Quan va marxar de casa la Montse, va estar pensant en un parc, sola. Quan va arribar acasa, al cap d’una estona havien quedat amb en Sergi un altre cop i va tornar a veure a la mare plorant, no va poder mes i li va dir a veure que li passava, al cap d’una estona li va explicar que es volia separar del seu pare, que això de viatjar tant en camió era molt estrany i començava a dubtar de que hi hagués algú mes entremig. La Carla li va dir que no ho pensés que era impossible. Després...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Radiografia de noia amb tatuatge.
  • El noi del pijama de ratlles resum
  • Resumen Del Capitulo 3 De Noi (Nomina Integral)
  • Resumen Del Capitulo 4 De Noi (Nomina Integral)
  • El Noi Del Pijama A Ratlles. Resum.
  • noi se
  • AMB
  • El Noi De La Moto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS