RESUM DE TROIA

Páginas: 4 (865 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2015
 TROIA


1- Fitxa tècnica.
País de rodatge: Estats Units, República de Malta i Regne Unit.
Productor: Wolfgang Petersen, Diana Rathbun i Colin Wilson.
Director: Wolfgang Petersen.
Any derodatge: 2004.
Intèrprets principals: Eric Bana (Hèctor, príncep de Troia), Orlando Bloom (Paris, germà de Hèctor), Brad Pitt (Aquil·les,un dels herois més coneguts), Diane Kruger (Helena, amant deParis), Julie Christie (Thetis, esposa de Hèctor), Brian Cox (Agamèmnon, un dels reis més importants de Grècia) i Peter O'Toole (Príam, el rei de Troia).
Basada en: basat en la Ilíada d'Homer, a més del'Eneida de Virgili i altres textos del cicle èpic.

2- Resum/Argument:
Tot comença amb un conflicte ja que quan Grècia i Troia estaven celebrant la pau, Paris, príncep de Troia, tenia un romanç ambHelena, l'esposa de Menelau. Durant la festa Paris li proposa a Helena que es tanca amb el a viure a Troia i ella accepta. L'endemà Paris li confessa al seu germà Hèctor que Helena anava amb ells alvaixell, Hèctor enfadat li deia que tornaven però Paris el va convèncer d'anar a Troia. En arribar a Troia Helena és ben rebuda i posteriorment nomenada princesa de Troia.
Quan Menelau sap que Helenas'ha escapat, li va a demanar ajuda al seu germà Agamèmnon. Ell accepta, i aprofitarà la seva avarícia per governar Troia.
Grècia reuneix tot el seu exèrcit en una flota enorme d'almenys 1000vaixells que estarien plens de guerrers per a la batalla contra de Troia. Comença la primera trobada en el qual són derrotats els Troians i és segrestada Briseida, una bella dona sacerdotessa.
Es vaproduir una segona trobada en el qual van fer un pacte que declarava que Paris lluitaria contra Menelau. Menelau estava a punt de matar a Paris però aquest va fugir als peus del seu germà qui va impedir queMenelau ho ataqués, allà mateix el va matar.
En veure la dolorosa mort de Menelau, Agamèmnon es va enfadar i va ordenar que ataquessin a Troia. Aquesta batalla la va guanyar Troia i van fer tornar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • a troia
  • Qüestionari hèl.lena de troia
  • Troia. Alternativa a la religió.
  • Guerra Di Troia
  • La guerre de troie n'aura pas lieu
  • Hypatia De Troia
  • Troian Bellisario
  • LA CAIGUDA DE TROIA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS