Resum del llibre Kenitra

Páginas: 2 (445 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2013
Llibre de Lectura
“Kenitra”

Resum del Llibre
Adrià te setze anys i acaba de trobar-se a la seva àvia morta al saló de casa seva. Amb la pena encara se li uneix l’esperança de veure al seupare que és va marxar de casa seva fa 10 anys com a mínim en el vela tori o en el funeral. Però el no apareix.
Adrià es troba desconcertat, es sent insegur, amb poca autoestima i culpa de totes lesseves dubtes i problemes a no tenir al seu pare a prop.
Després de patir un accident de moto que feia servir per lluir-se davant de la dona que li agradava del institut, Judit, i de fer malbé la motodel noi que surt amb ella, Adrià demana a la seva mare que li deixi anar a veure al seu pare que es troba a Kenitra, Marroc, amb la seva nova família
La seva mare accepta, però li posa certesnormes: el viatge haurà de ser segur, i no costar-li res. Demana ajudar a la Ester, la tia de Adrià, que te molts contactes perquè viatja molt.

I als pocs dies li presenta a Markus, la seva parellaholandesa, armador d’un vaixell de carga que te que fer un viatja a Kenitra aquell estiu.


Adrià se’n va com marmitó en el vaixell Babel, i així trobar-se amb el seu pare a Marroc, el noi estavanerviós, per el que li esperava durant el viatge, seria molt diferent, en qualsevol cas, al que ell pensava. Farà

molt bones amistats amb els mariners i descobreix que las aparences enganyen. Coneixa persones que també pateixen problemes com ell i alguns de més greus, s’adona que ell no es l’únic.
El Babel arriba a Kenitra i el protagonista arriba a casa del seu pare, li dona la benvinguda ladona per la qual va abandonar a la seva mare, i als seus germans. La situació es estranya, mes encara quan arriba el seu pare.
Quan fan una mica de turisme per la ciutat, arriba el moment de parlar.Adrià es sorprèn amb el que el seu pare li conta: es un covard, no assumeix els seus actes i no s’enfronta amb els que va fer mal. Adrià esta molt desil·lusionat, no ha trobat les respostes que ell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • RESUM DEL LLIBRE
  • Resum Llibre Del Te
  • resumen llibre quina lenta agonia
  • Resum llibre
  • Resum Llibre
  • resum el llibre de les besties
  • Resum De Llibre: Cartes D'Hivern
  • Resumen Llibre De Les Besties.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS