Resum el metode gronholm

Páginas: 3 (605 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2014
Resum llibre:
El mètode grönholm:



Índex:

1) Portada
2) Índex
3) Fitxa Tècnica
4) Resum del llibre
5) Personatges
6) Espai
7) Temps
8) Narrador
9) Opinió personal


FitxaTècnica:

Autor: Jordi Galceran

Editorial: La Butxaca

Data de publicació: 2008

Número de pàgines: 92p



Resum del llibre:

El llibre tracta de la Dekia i la seua ofertade treball, ella a la oferta de treball fica que hi ha unes condicions de treball molt bones i que es cobrarà un sou molt elevat. Quan va a veure quanta gent a anat a agafar aquella oferta de treballnomes hi troba quatre persones, de entre les quals tres de elles son psicòleg que tenen com a objectiu examinar psicològicament als candidats (estant de part de la Dekia), però com nomes hi ha un alfinal dons ells tenen que seguir actuant per que ell no es doni compte. Total que el sotmeten a unes proves entre les quals l’objectiu es veure com esta psicològicament. Els psicòleg tenen que analitzarles seves reaccions a partir de les proves i les seves reaccions en un grup. Les proves son cinc en total, les proves son introduïdes per una poteta que esta oculta en la sala. Les proves els posenen situacions divertides, surrealistes, etc. Dues de les proves que es fan son “fer el paper de certs personatges en un avió en flames i decidir quin es salva”, i una altre es “decidir si s’hauria dedespatxar a un company perquè sofreix una depressió”.
En el final del llibre els tres psicòleg revelen a el aspirant que son psicòleg, i que nomes ells es l’aspirant a el càrrec. Finalment decideixenno agafar-lo.



Personatges:

A. Mercè:

Es un personatge rodo, ja que fa una evolució des del principi fins al final de la obra. Al inici de la obra, ella te una actitud molt discreta, peròal final es descobreix que és una dels psicòleg, amb una actitud molt diferent.

B. Enric:

Es un personatge rodo, ja que es veu la seva evolució des del principi fins al final de la obra. Al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen de la película el método gronholm
  • Metodo Gronholm
  • metodo grönholm
  • El metodo gronholm
  • metodo de gronholm
  • Metodo gronholm
  • EL MÉTODO GRÖNHOLM
  • El método gronholm

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS