Resum Gran Torino

Páginas: 4 (905 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2012
GRAN TORINO
Tema: Jo crec que hi ha diversos temes en la pel·lícula, però els principals són, el racisme, les relacions familiars, la vida i la mort, i també podem observar al final el sentit del’amistat.
Personatges principals i alguna característica:
* Walt Kowalsky, és una persona dura, seria, però a la vegada sabia i lluitadora.
* Thao, és un personatge dèbil, es deixa influir pelsdemes, però desprès de passar temps amb Walt Kowalsky es fa dur i creix com a persona.
* Sue (la germana de Thao), es una persona lluitadora, es com ella mateixa i des del primer moment confia enla persona de Walt, encara que es faci el dur amb la seva família.
* Pare Janovich, es un personatge comprensiu, sap tot el que ha viscut el senyor Kowalski, però el vol fer canviar d’opinió sobrela seva visió del que es la vida i la mort.
* El cosí de Tao, es important, ja que al voltant de la pressió que exerceix sobre Thao i altres actes que fa, es constitueix l’acció de la pel·lícula.Es una persona covarda, només sap guanyar-se el respecte amb les armes.
Resum de la pel·lícula:
El senyor Kowalsky, un ex-combatent de la guerra de Corea, acabava de perdre a la seva dona, i larelació que tenia amb la seva família no era gaire bona. Aquest mateix dia, es mudava una família xinesa, de la ètnia Hmong, a la casa del costat del senyor Kowalsky. Això al principi no lo farà moltagràcia al senyor Kowalsky, però poc a poc, el senyor Kowalsky i Sue, una filla de la família Hmong, s’anirà apropant cada cop més a Walt. El cosí de Thao, líder d’una banda del barri, pressionarà a Thao,per a intentar robar el Gran Torino del senyor Kowalsky, però aquest intent serà parat per l’ intervenció de Walt, encara que aquest cau. Per tal de ser perdonat per l ’intent de robatori, Thaotreballarà pel senyor Kowalsky, entre aquest dos sorgirà una nova amistat, el senyor Kowalsky ensenyarà moltes coses a Thao, entre elles, l’ajudarà a trobar feina en una construcció. En aquest mateix...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • RESUMEN GRAN TORINO
  • Resumen Pelicula Gran Torino
  • Resumen Gran Torino
  • El gran torino
  • Gran Torino
  • Gran Torino
  • gran torino
  • el gran torino

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS