resum tirant blanc

Páginas: 4 (866 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2015
Resum Tirant lo blanc
Pagina 161 – 217

En el primer capítol l’emperadriu busca i respon a la confessió d’Hipòlit , li va dir a que esperés al terrat de la seva cambra perquè despréspoguessin estar junts.
Després de dir això l’emperadriu se’n va anar ràpidament de la posada on es trobava Hipòlit, quan va arribar al palau se’n va anar a la seva cambra i va demanar als criats que ladecoressin molt bé perquè el rei la anava a visitar aquella nit però en realitat qui la anava a visitar era Hipòlit. Per desfer-se’n dels criats i de les donzelles va dir que es trobava malament però deseguida les donzelles van anar a buscar als metges i la emperadriu va dir que es trobava tant malament na no volia que ningú la molestes i per fi la van deixar sola a la seva cambra.
Hipòlit explicala satisfacció que sent per la seva senyora.
L’emperadriu fa una rèplica a Hipòlit. Van passar la nit junts la parella  L'emperadriu va obligar Hipòlit que es posés en un retret fins que ella poguésdonar justa causa del seu mal Quan els metges se'n van anar perquè la reina volia dormir més, els dos amants van tornar al llit. La donzella de la reina, Eliseu, es compromet a no dir res a ningú.Durant una setmana Hipòlit va gaudir de la seva senyora sense sortir de la seva cambra. Abans d'acomiadar el donzell, la reina li va fer acte de lliurament d'una preciosa joia com a gest del seu amor.La comparacio de la vinya que hipolit fa a l’emperadriu La donzella Eliseu es sent admirada de les paraules d’amor d´Hipòlit i li declara la seua benevolència.
La viuda declara el seu amor aTirant. Difamacion i maquinacions de la viuda, el negre Lauseta i el fals avortament de Carmesina.Com l’emperadriu va arreglar la vida d’Hipòlit .
Tirant li diu unes quantes paraules a la viuda reposadaTirant li agraeix molt el que li diu i l’hi comença a explicar una historia sobre un mercader navegant pels mars.
Resposta que fa la viuda a Tirant La Viuda li respon si ameu la vostra vida i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum capitols tirant lo blanc
  • Resum Tirant lo blanc
  • Resum Tirant Lo Blanc
  • Resum Tirant lo blanc
  • Resum tirant lo blanc
  • Tirant lo blanc resum
  • Resum tirant lo blanc
  • Resum Tirant lo Blanc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS