Resum "l'assassinat del professor de matemàtiques"

Páginas: 3 (639 palabras) Publicado: 21 de abril de 2014
L’ASSASSINAT DEL PROFESSOR DE MATEMÀTIQUES


Tres alumnes d’una classe: l’Adela, en Nicolau i en Lluc no anaven gaire bé de mates. En Felip Romero, el seu profe de mates, els va cridar alfinal de la classe i els va dir que són els únics que suspenien mates i els va preguntar que si no els feia vergonya. Van assegurar que, per a ells, era impossible comprendre-les. La missió d’enFelip era que aquests tres alumnes entenguessin els problemes i tot el relacionat amb les mates a través d’un joc.
Va arribar l’examen definitiu i encara que hi van posar tots els seus esforços vantreure un quatre.
En Felip va confiar en ells i els va donar una segona oportunitat. Aquesta consistia en una mena de crim planejat amb un seguit de problemes, els quals haurien de resoldre per arribar al’assassí abans de les sis, l’hora en què aquest marxava cap a casa. Els tres alumnes van acceptar i així tindrien alguna possibilitat d’aprovar i no haver d’anar a classes de repàs a l’estiu
L’horaen què en Felip els anava a donar la primera pista es trobaren en què aquest estava ferit al pit amb tres trets. Els va dir amb les seves últimes forces que l’havia ferit el mateix que ell haviaescollit per a ser l’assassí del joc així que al resoldre’l es trobarien amb ell.
En Felip cau mort davant dels tres alumnes. Ells van córrer a buscar a uns policies però a l’arribar al lloc del mort nohi van trobar res, ni un rastre de sang. Es van quedar immòbils.
Els agents pensen que els volien fer una brometa de mal gust, així que els van començar a perseguir per la ciutat. Per sort elsalumnes s’escaparen. No entenien res del què havia passat allà.
Llavors va començar el “joc”. Els tres companys van mirar el primer problema i el van resoldre, i amb la pista (dipositada també al sobre)van trobar la següent prova... i així anar fent. El temps els passava volant, però ells, positius, seguien amb ganes de trobar l’assassí.

Els va costar molt, però al final, van resoldre tots els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen de l'assesinato de la professora de lengua
  • Resum Wrigley Professor
  • l'assessinat del professor de matemàtiques
  • Resumen libro: l'assessinat del professor de mates
  • professor
  • professor
  • Professor
  • professora

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS