RESUMEN ANNUAL

Páginas: 2 (496 palabras) Publicado: 20 de enero de 2015
5. A partir del DOC. 5 analitza què va passar a Annual i per què es va produir aquest desastre.
Espanya davant tenia un exèrcit de menys qualitat i de menys quantitat en comparació amb Annual.Espanya davant d’aquesta inferioritat de soldats va haver d’enviar a molts que encara no havien acabat la seva formació de tres mesos, per tant era un exercit mal organitzat i amb una preparaciódeficient. Així, tot i tindre pistoles es van veure derrotats per gent que es trobava més endarrerida i no utilitzava els mateixos instruments. Això va ser un cop molt fort per a l’exèrcit Espanyol que es vaveure ridiculitzat amb la pèrdua de Igueriben i també amb la pèrdua d’Annual.
6. Observa el DOC. 6 i valora la intencionalitat del dibuix satíric. Que va ser l’expedient Picasso?
L’expedient Picassoera l’informe de la investigació sobre les responsabilitats de la derrota. Aquest expedient va ser encarregat per una comissió parlamentària. Aquest document es una satírica al fet de que s’intentésimpedir que aquest informe es difongués, ja que hi havia qüestions d’especial gravetat i es relacionava al rei amb la mala gestió del problema marroquí.
7. Llegeix el DOC. 7 i explica quines eren lesintencions de Primo de Rivera respecte a la política que calia dur a terme al Marroc.
Primo de Ribera va anomenar al general Aizpuru fer-se càrrec del Marroc, ja que el veien la persona més idònia.Aizpuru tenia tots els poders en les seves mans per fer el que volgués allà al Marroc i mentre ell s’ocupava d’aquella terra, el govern podria ocupar-se de la reconstrucció Nacional. A part, no voliapactar amb Abd el-Krim, i deia que l’exèrcit espanyol tot i no voler entrar en guerra i no saber encara si voldria quedar-se en Annual, ja que en teoria només volien passar per allà. Així es vaaprofitar Annual per començar una guerra amb l’única finalitat de recuperar el prestigi de l’exèrcit espanyol.
8. Amb tota la informació recollida als documents respon sintèticament la pregunta clau....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Annual
  • Annual
  • Annual plan
  • Derrota Annual
  • Annual Reviews
  • Annual environmental project
  • Ensayo sobre el desastre de annual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS