Resumen de Trajecte Final

Páginas: 9 (2071 palabras) Publicado: 2 de mayo de 2013


1. El cens total

Personatges

John Futh: Protagonista i narrador. Un noi que treballa com a representant i es bastant curiós.
La Moure: És la dona de John, va morir en un accident abans de casar-se.
Mr. Franky: Un home molt estrany, de complexió gelatinosa i de cutis lletós, quasi transparent.

Resum

Un home, Jhon, treballa de representant i en els seus viatges es troba amb unantic conegut en dues ciutats diferents, i com que una de les empreses, Prospecsions en Sorra, es dedica a coses molt estranyes i pensa que aquest negoci no pot tenir molta clientela, per això comença a investigar-lo. Descobrirà que les seves empreses són la tapadora d'una activitat insospitada: la fabricació, d'amagat, d'un cens total de la humanitat. Es així com pot descobrir que la seva promesa,que va morir a causa d'un accident feia uns any, es ara una xiqueta negra de sis anys.

2. Un món distant i veí

Personatges

Alida: Una noia òrfena, que sap bastants idiomes, amb esperit inquisitiu i bastant curiosa.
Pietro Rambla: Un xicot alt, d'una trentena i d'aspecte agradable, vestit amb un jersei gruixut, que parla amb un accent estrany, però amb una gran correcció gramatical.Resum

Una noia, Alida, entra a treballar com a traductora, molt ben pagada pel seu cap, Pietro Rambla. Aquest home volia que Alida li fes dues còpia d'uns articles. Però un dia entra i veu l'armari on guardava les copies, l'obrí i trobà una sola copia de cada text. Intenta esbrinar que es fa amb les seues traduccions. Alida aconsegueix que Pietro Rambla li expliqui la veritat; l'existència d'unmón paral·lel des d'on provenia Pietro. Però ella no recordarà res del que ell li conta fins vint-i-tres anys després.


3. Servei oficial

Personatges

Burt: un jove periodista molt curiós.
La seva tia: Una dona jubilada, vella, sola i malalta sociable i no tenia fills.
Senyor Jofrei: És un home alt, de cara afilada i alhora enèrgica, vestit d'una manera molt formal i cap de personal del'agencia.
Resum

Una dona, ja jubilada, observava el carrer per la finestra durant moltes hores al dia, i estava encuriosida per l'activitat d'un despatx on molta gent entrava però no sortia ningú.
Burt, un jove periodista, que quan va anar a casa sa tia, ella li comentà que en la casa del costat hi entrava gent però no hi eixia. Ell no s'ho va creure, al morir sa tia com va haver de passartemps en casa d'ella perquè era el únic que es preocupava, s'hi passava hores i hores davant la finestra i durant uns dies s'hi fixà i si, era de veres, que hi entrava molta gent però no hi eixia ningú. Ell s'hi proposà entrar a investigar, avanç d'entrar hi trobà un cartell a la porta que hi deia: “S'admet personal”.

Va anar demanant treball i una noia li va dir que esperara un correu, però esva presentar a sa casa Jofrei, un oficial de l'agència que anava a explicar-li a Burt tot i el que passava dins; la gent no moria, si no que volia desaparèixer i els s'encarregaven de tot. Burt no va creure res, volia eixir del país i entra en contacte amb una persona que podia ajudar-lo, aquesta persona lo traslada a una casa on va morir mirant el rostre de Joefri, tot era una trampa.

4.Cadàvers

Personatges

Mathieu Lanier: una lladre de 32 anys intrigat per la mort de tres del que el pensa que son donde.
Olga: un robot de qui s’enamora Mathieu

Resum

Un lladre, Mathieu Lanier, entra a robar en una oficina on descobreix tres cossos de dona destrossats, ell pensa que són assassinades, s'espanta i surt corrent d'allí. Durant uns dies espera llegir la notícia als diaris peròcom al cap de varios dies no hi surt res, la curiositat el duu a investigar-lo i entrar en el mateix destpatx, de dia, per saber qui hi treballa. Quan estava al despatx, va conèixer una noia molt bonica, i ràpidament es va adonar que era una prostituta. El que sap es que estava fent l'amor amb un robot. L'home es va enamorar d'ella però els creadors volien treure-la de la circulació; ell,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trajecte final
  • Trajecte final
  • Trajecte final
  • Traject Final
  • Trajecte Final
  • Trajecte Final
  • Trajecte final resumenes por capitulos
  • Trajecte Final. Manuel de Pedrolo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS