Resumen dramaturgia

Páginas: 3 (682 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2011
Tomás Motos, Antoni Navarro, Xema Palanca i Francesc Tejedo, Taller de dramatització Teatre, Edicions Bromera (Bromera.txt), Alzira 2000.
Aquest llibre es presenta com un material per a la matèriaoptativa "Dramatització-Teatre" a l'Educació Secundària Obligatòria a la Comunitat Valenciana. Així, la finalitat d'aquest llibre és que l'alumnat es submergeixi en el llenguatge teatral, al mónd'espectacle on altres codis, a part del literari, entren en joc, amb una introducció al text literari teatral mitjançant una perspectiva històrica.
D'aquesta forma, amb l'eix històric s'uneixen les deuunitats que constitueixen el llibre: un eix històric on es destaquen els moments principals de la cultura teatral occidental i s'ofereixen els elements mínims culturals que qualsevol ciutadà necessitaper comprendre les obres que en l'actualitat es podem trobar en la cartellera teatral de les nostres ciutats.
Però els coneixements històrico-cronològics no ho són tot, perquè cada època i tipus deteatre que en aquest llibre es presenta te com a propòsit conduir els alumnes a l'exercitació dramàtica: expressió i teatralització, comunicació, retroacció i avaluació, i llenguatge teatral.
Pertant, l'objectiu fonamental serà provocar l'interès per l'art dramàtic i desenvolupar-los la capacitat expressiva i la sensibilització artística mitjançant eines com l'experimentació i el jocdramàtic.
D'una altra banda, activitats sempre estan lligades amb el tipus de teatre o època que presideix la unitat i contenen uns elements mínims de reflexió, perquè l'alumne-comprenga per què està fentallò com per exemple:saltar, cantar en grup, imitar els sons dels animals, explicar coses amb el cos, jugar amb les paraules, etc.. A més, a més el llibre es complementa amb un quadern d'activitats, pled'exercicis els quals es centren tant en la part verbal com en la no verbal. i, fins i tot, hi podem trobar tests motivadors, que permeten anar una mica més lluny en el coneixement del tema...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen dramaturgia del espacio
  • Dramaturgia
  • dramaturgia
  • Dramaturgia
  • Dramaturgia
  • Dramaturgia
  • Dramaturgia
  • ¿Qué Es La Dramaturgia?

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS