resumen hotel rwanda

Páginas: 2 (412 palabras) Publicado: 1 de junio de 2014
Paul Rusesabagina, és hutu i director del hotel Mille Collines. Sempre ha sigut admirat per la seva generositat, el seus contactes i la seva facilitat en fer negocis. Te una esposa, Tatiana. iquatre fills, Roger, Diane, Elis , Tresore, i viu en Kigali.
Tot comença a les poques hores de firmar un tractat de pau recolzat per la ONU, on els hutus i els tutsi declaraven que eren un mateix poble.Paul es veu involucrat en la lluita entre hutus i tutsi quan els rebels van amenaçar a la seva família, amics i veïns. Però aconsegueix salvar-los subornant als soldats que els intentaven assassinar.Paul encara te l’esperança de que intervinguin les forces internacionals per impedir la guerra civil que estava a punt d’esclatar. Però la situació empitjora quan el president ruandès es assassinaten el seu avió. A les hores esclata una matança que acaba amb la mort de casi un milió de tutsis al llarg de tot el país.
Mentrestant al hotel s’hi allotja un periodista internacional, que gravaunes imatges molt impactants, i les fa públiques a les notícies d’arreu del món, cridant així l’atenció de la gent que viu fora d’aquet país i a l’hora demanant ajuda.
Durant aquesta mascara, el hotelen el que es director Paul, tots els clients blancs són evacuats del país per agents de la ONU, però aquestes no ofereixen cap més tipus d’ajuda a la població local, i tenen ordres dels païsoseuropeus de no intervenir. Conforme més avança la guerra, més soldats internacionals es retiren, ja que per a les gran potencies internacionals Rwanda és un país insignificant i no val la pena perdre homesen aquesta guerra. Totes les tropes es retiren menys les del Coronel Oliver, un militar de la ONU, que indignat per la resposta d’ajut dels seus superiors, es queda en el hotel ajudat als milers derefugiats tutsis i hutus neutrals que acudien cada dia l’hotel en busca d’un refugi.
Durant aquet temps Paul intenta mantenir a la gent del hotel protegida mitjançant suborns.
La guerra acabà en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen Pelicula Hotel Rwanda
  • Resumen Hotel Rwanda
  • Resumen de la pelicula hotel rwanda
  • Resumen de hotel rwanda
  • hotel rwanda
  • Hotel Rwanda
  • Hotel Rwanda
  • Hotel Rwanda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS