Resumen ingles ''the woman in white'' 1-7 (català)

Páginas: 14 (3418 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2011
Chapter 1
Walter Hartrigt decided to tell a very important mysterious story that change his life. In July 1849, professor Persca, a very goog friend form Walter; says that a family of London were searching a art professor for his daugthers. That was a very good oportunity and he accepted. At the last night, when he was leaving home he found a women in white who knews the family from London. Hehelp the woman and search a cap. Finally when the woman leaves he heard two polimans talking about the woman. They said that she has escaped from a asylum.
Capítol 1
En Walter decideix contar una història molt misteriosa que li va canviar la vida. Al 1849 a un molt bon amic seu li vares enviar una carta proposant.li una feina. En la mateixa carta posava que una familia de Londres necessitava unprofessor de art per les seves filles. Això va ser una molt bona oportunitat per Walter, i va acceptar. Al vespre que es despedia de la seva mare, tornant a casa; es va topar amb una dona. Vestia tota de blan i volia sabre si aquell era el camí cap a Regent’s Park. Walter li va ajudar a arribar allà i va cridar un taxi. Pel camí varen xerrar i resultà que aquella dona coneixia la familia de Londreson aniria a fer feina Walter al dia següent. I estava molt interesada en un Baró. Però ell no el coneixia. Quan la dona va marxar amb el taxi, va sentir uns policies que cercaven aquella dona. Deien que havia escapat d’un ‘’asylum’’
Preguntes capítol 1
1. Why did Professor Pesca want to help Walter? Because Professor Pesca consideres in dept to Walter because he saved his life once.
1. Perquèli vol ajudar es professor a nen Walter? Perquè ell se sent en deuda amb en Walter, ja que aquest li ha salvat sa vida algunes vegades
2. Describe the woman that Walter met on his way. She was young, slim, with fair hair. She was dressed in white from head to feet. She was very nervous
2. Descriu a la dona que coneix Walter tornant de casa de la seva mare cap a ca seva. La dona era jove, prima,tenia els cabells rosos, anava tota vestida de blanc de cap a peus i estava molt nirviosa.
3. What did the woman in white tell Walter that surprised him? She told him that she had studied at Cumberland and she knew Mrs. Fairlie.
-------------------------------------------------
3. Què li va contar la dona de blanc a nen Walter que el va estrenyar molt? Li va contar que ella de petita haviaestudiat a Cumberland i que coneixia Mrs. Fairlie.
-------------------------------------------------

Chapter 2
Walter arrives at Cumberland at 10 o’clock at night. At the next day he meets Marian Halcombe, the sister from Laura Fairlie. She told him that his sister has headache and that Mr Fairlie never comes dawn to breakfast. She also told him that her father died and after this his mother getsin married with Philip Fairlie.
Walter told Marian that yesterday night he meet a woman in white who knew her family, later Marian look in the letter from her mother and found the name; Mrs Catherick. Her mother helps to that little girl to study and other thing; and she do all that because Mrs. Catherick was identical like Laura Fairlie, his daughter.
Capítol 2
En Walter va arribar a les 10de la nit a Cumberland. Tothom ja dormia i ell també se va disposar a fer-ho. Al dia següent va baixar a berenar i va coneixer la Marian. Aquesta li va dir que na Laura tenia mal de cap i que el senyor Fairlie mai baixava ja que estava invàlid. Després li explica com que el seu pare va morir i la seva mare es va tornar a casar amb en senyor Fairlie i per això la Laura és la seva mitja germana.En Walter li explica a na Marian que ahir vespre es va trobar amb una dona estranya i que aquesta afirmava coneixer a la seva mare Mrs Fairlie. Més tard la Marian va cercar en unes cartes de la seva mare i va trobar el nom d’aquella misteriosa dona Mrs Catherick. La seva mare la va cuidar de petita ja que tenia problemes d’aprenentatge i a és de tot això era idèntica a la seva filla Laura....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen the woman in white
  • The woman in white
  • The woman in white
  • The woman in white
  • The woman in white
  • The Woman In White
  • The woman in white
  • The Woman In White

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS