RESUMEN MODULO 1 PRODUCCIÓN AUDIOVISUAL

Páginas: 10 (2399 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2013
1. Seguint els passos per a la producció d’un producte audiovisual que tens en els continguts de l’assignatura referits a les fases del procés de producció. Quines seran les activitats que realitzaràs en cadascuna de les fases del procés de producció?


FASE DE CONCEPTUALITZACIÓ DEL PROJECTE

1. CLIENT:

Ajuntament d'Andorra (Teruel, Aragó).

2. DEMANDA:

Desenvolupament d'unaproducció audiovisual educativa d'entre 8 i 10 minuts de durada.

3. PUNT DE PARTIDA:

Andorra és un municipi de la província de Teruel de la comunitat d'Aragó i capital d'Andorra-Sierra de Arcos. Amb una població de 8.266 habitants, és el tercer municipi més poblat de la província.

El consum d'aigua per habitant supera els 200 litres diaris, mentre que la mitja nacional és d'uns 171litres. Així doncs, Andorra consumeix un 17% més d'aigua per habitant que la mitja nacional i el doble de la mitja que l'Organització Mundial de la Salut (OMS) considera òptima pel consum domèstic (100 litres per habitant i dia).

A part de l'evident malbaratament d'aigua, Andorra pateix una escassetat de recursos hidràulics, ja que tota l'aigua potable prové de tres pous excavats a granprofunditat. Aquests pous disposen alhora una elevada concentració en sals, de manera que el gast econòmic i energètic d'extracció i potabilització de l'aigua resulten molt elevats.

Així, l'Ajuntament d'Andorra pretén promoure mesures i projectes durant el 2014 per disminuir el consum d'aigua. Un dels projectes que pretén dur a terme l'Ajuntament és la sensibilització dels ciutadans sobre l'ús eficientde l'aigua i, entre altres accions, ha encarregat a Bumbu Produccions el desenvolupament d'una producció audiovisual dirigida a escoles primàries del municipi.


4. DESTINATARIS I OBJECTIUS DEL PRODUCTE AUDIOVISUAL:

El producte audiovisual encarregat és de caràcter educatiu. El vídeo s'ha d'elaborar i produir per a nens d'entre 8 a 12 anys amb l'objectiu de reforçar la conscienciació delsnens sobre la importància de l'aigua en els centres primaris.

Els principals objectius del producte audiovisual són:
- Sensibilitzar a la població en edat escolar sobre la importància de l'ús correcte dels recursos hídrics.
- Convertir als nens en promotors de la utilització responsable de l'aigua en la família i en el seu entorn.
- Desenvolupar coneixements teòrics i pràctics sobre elsbons usos de l'aigua en la vida quotidiana i les possibilitats d'estalvi.
- Formar hàbits i conductes responsables
- Fomentar el coneixement de l'entorn pròxim dels alumnes, difonent els princpals espais protegits existents pròxims a la seva ciutat.
- Abordar una tasca educativa des de la prevenció.


5. GUIÓ LITERARI:

Per a l'elaboració del guió literari, es contractarà unguionista. Aquest haurà d'elaborar la narració ordenada de la historieta que posteriorment es desenvoluparà en el film. Aquest guió inclourà l'acció, els diàlegs i els detalls ambientals. Es requereix un guió original.


6. SINOPSIS:

El vídeo narra la història d'un poble que rep una visita inesperada. Un dia, de sobte, una nau espacial es planta al vell mig del poble. Sota la mirada de tots elshabitants del poble, de la nau en surt un home esquifit, de color blanc i molt vell. Quan l'alcalde li pregunta que d'on ha sortit, l'home vell explica que prové del futur i que ha retrocedit 100 anys en el temps. De sobte el vell surt corrents i es queda plantat davant una flor. Així, tots els habitants del poble el prenen per boig i se'n van, excepte un nen que amb la seva mare s'acosta al vell ili pregunta: “Per què mires tant aquesta flor?”. “Perquè al meu temps ja no existeixen”, respon. “Ja no tenim aigua”.
La mare, tota sorpresa el convida a dinar a casa, deu estar cansat del viatge, pensa. Quan arriben a casa el nen es renta les mans i deixa l'aixeta oberta mentre s'asseca les mans. El vell la tanca corrents! “t'has d'ensabonar i eixugar les mans amb l'aixeta apagada, no la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Profordems Modulo 1 Resumen
  • Resumen Modulo 1
  • resumen modulos 1 y 2
  • resumen modulo 1 fundamentos de la administracion
  • resumen act. 1 modulo 2
  • Producción Audiovisual
  • Producción Audiovisual
  • 2013 Audiovisual Modulo 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS