Resumen TFPS

Páginas: 2 (370 palabras) Publicado: 16 de abril de 2013
RESUM DEL TREBALL FINAL DE PSICOLOGIA DE L’EDUCACIÓ

En finalitzar l’assignatura de Psicologia de l’Educació a l’Etapa d’Infantil, hem de realitzar el treball final, TFPE. En aquest últim treballhem de mostrar els coneixements que hem après al llarg del curs, i les competències assolides, com per exemple saber autoregular el propi aprenentatge reflexionant sobre els continguts apresos, isaber seleccionar i organitzar la informació rellevant sobre el desenvolupament i l'aprenentatge escolar. D’aquesta manera tindrem el més rellevant del curs sempre a l’abast, ja que ens serà útil per ala nostra futura tasca com a mestres.

Aquest treball, que dividirem en dues parts, consistirà en fer una reflexió i selecció individual dels coneixements i conceptes més importants que estemaprenent en l’assignatura i que continuarem fent al llarg del curs. La primera part del treball consisteix en extreure’n 10 principis psicopedagògics fonamentals que hem estudiat a l’assignatura, els quals,des de la nostra perspectiva, haurien d’estar presents en el Projecte Educatiu de Centre d’una escola de qualitat. Aquests 10 principis han d’estar ben argumentats i justificats des de la Psicologiade l’Educació, en una extensió de 5 pàgines com a molt. Hem de considerar i tenir present que els principis psicopedagògics triats han d’abarcar l’etapa educativa de 0-3 com la de 3-6, sensecentrar-nos en cap edat concreta. La segona part, consisteix en analitzar, amb la pauta dels deu principis escollits per cadascun, un Projecte Educatiu de Centre d’una escola que escollirem d’un llistatproporcionat pel equip docent d’aquesta assignatura. En aquest anàlisi hem de valorar si el PEC compta amb els nostres principis, fent una valoració completa i ajustada a la tasca, en un màxim de 3pàgines.
En l’elaboració del treball i el triatge dels principis tindrem l’ajuda i el guiatge de la professora, ja que es faran diverses tutories rellevants, i al fòrum del campus virtual específic...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Independencia de mexico resumen del resumen del resumen del resumen del resumen del resumen del resumen.....
  • EL RESUMEN DEL RESUMEN
  • resumen resumen
  • resumen del resumen
  • Resumen
  • Resumen
  • Resumen
  • Resumen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS