resumen webs

Páginas: 3 (643 palabras) Publicado: 8 de abril de 2013

Tema: Teatre Social. www.patothom.org Entitats Tercer Sector

Descripció

La pàgina web del Teatre Social www.patothom.org apareix amb un fons blanc i el títol de color taronja per destacar,“forn de teatre Pa’tothom”. Sota del títol ens donen una petita descripció per saber en que consisteix: Entitat de teatre a Barcelona especialitzada en la metodologia d'Augusto Boal. Desenvolupadiferents projectes amb el Teatre de l'Oprimit des de l'any 2000, per la defensa dels Drets Humans, l'eradicació de l'exclusió social i contra la vulnerabilitat tot treballant en la cerca de models socialsalternatius. També ha desenvolupat la seva escola amb línies pedagógiques pròpies.

A l’esquerra podem trobar una il·lustració realitzada per Riqui Blanco on hi apareix un ocell dins d’una gàbia i ala dreta hi apareix la fotografia del llibre “Parxis de teatro del Oprimido”.
Això és el que apareix a primera vista si obrim la pàgina però, a dalt podem trobar diferents apartats per tal d’accediri saber-ne una mica més com per exemple: Qui som? Història, Escola, Intervenció Social, Trobades, Exposicions, Novetats i altres.

També podem observar que és una pàgina que s’actualitzadiàriament o molt sovint ja que a dalt de tot hi apareix la data d’avui, és a dir, el dia en que hem accedit.

A sota de les dues imatges i la informació podem trobar l’adreça, el telèfon i el e-mail per talde poder saber més informació. C/ Lluna, 5 baixos Barcelona Tel.+34 934429282 info@patothom.org

Més avall trobem la secció amb un subtítol de Mapa Web on trobem diferents apartats amb una imatgecadascun.
Primer de tot trobem l’apartat on ens expliquen qui són, seguidament Escola/Formació on ens expliquen que Pa'tothom, a través dels seus cursos dona una formació integral d'actor com acatalitzador social. És una formació que permet actuar de manera sòlida dins d'àmbits del teatre com a eina de sensibilització. Seguidament trobem l’apartat d’Intervenció Social on ens expliquen els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • alcoholismo resumen webs
  • Webs
  • WEBs
  • Las webs
  • webs
  • Webs
  • Webs
  • Anàlisi de webs

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS