Resumen y opinión personal de la película "La Ola"

Páginas: 3 (516 palabras) Publicado: 3 de abril de 2013
La Ola (Die Welle)
Aquesta pel·lícula tracta sobre un professor alemany que intenta ensenyar-li als seus alumnes, durant una setmana de projectes a l’escola i dintre de una activitat anomenadaautocràcia que la dictadura en el seu país (alemanya) en els temps actuals, es possible que torni a succeir.

Comença la seva classe com si d’un joc es tractés, on els alumnes facin cas de tot el queell ordena, y seu agafen al principi com a un simple joc . Poc a poc la seva mentalitat va canviant, es tornen més agressius i autoritaris, pensen que qui no pertany al seu grup son inferiors, launitat, el “companyerisme” els fa créixer-se i tot comença a empitjorar.

Un dels seus alumnes comença a veure en “La Ola” a una família, la seva vida i està obsessionat amb que la setmana de activitatsno acabi mai, sinó que passi el contrari, es a dir, que s’expandeixi com una nova ideologia esbromadora. A mesura que passen els dies, alguns alumnes es donen compte que han canviat per complet ique aquesta forma de pensar es dolenta per a tots ells, s’han convertit en persones violentes, possessives, autoritàries... e intenten parar-ho... però ningú els escolta ni els fa cas. Entre elsprofessors també sorgeixen respostes causades pel comportament dels alumnes... però al igual que els anteriors, ningú d’ells mou cap dit per evitar mals majors. Fins que l’últim dia de classe van sortir enles noticies els actes vandàlics que havien comés els membres de “La Ola” aleshores, el professor començà a ser conscient d’allò que havia creat. Es va reunir per última vegada amb els seus alumnes perfer-los comprendre que si que era possible que es tornés a donar un altra dictadura i que els mateix ho havien viscut en les seves pròpies carns.

Per últim, un dels seus alumnes, no conforme ambla dissolució del moviment, va disparar a un company seu per la ràbia que hi tenia al dintre i a la poc es va pegar un tret i es suïcidà. Fet que va provocar desprès l’arrest immediat del professor....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • OPINION SOBRE LA PELICULA LA OLA
  • Identidad personal, pelicula "La Ola"
  • OPINION PERSONAL DE LA PELICULA
  • Resumen de pelicula la ola
  • Resumen y opinión de la película "EL CAVERNÍCOLA"
  • resumen de la pelicula la ola
  • Resumen pelicula la ola
  • Resumen De La Pelicula La Ola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS