Resumen

Páginas: 6 (1338 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2015
LA CIÈNCIA DE LA SALUT
1- La meva aportació com a tècnic en AAFE en la prevenció de la salut des de la infantesa, podria ser ensenyant des de petits tres normes bàsiques: la dieta, l’activitat física i el tabac. Perquè en quan un nen té entre 6 i 10 anys, és una oportunitat única per educar al canalla, perquè és un període en què té ja molt desenvolupada la capacitat de raonament i encara ésreceptiva als arguments que li puguin donar els pares pel que fa a hàbits saludables. En el cas de la dieta, intentaria fer veure als nens que és molt important menjar correctament, això significa que s’ha de menjar de tot tant carn i pasta, com peix, fruita i verdura, que aquestes tres ultimes són les més difícils de que els nens i nenes mengin. I sobre tot fer adonar als nens que cada dia perberenar i esmorzar el fet de menjar dònuts, gormanderies i tot altre tipus de “bolleria” industrial no és gens bo per la salut. En el cas de fer activitat física, jo com a tècnic en AAEF, el meu objectiu seria fer els i veure a la canalla que és molt important practicar algun esport, com per exemple el futbol, el bàsquet, tenis... perquè ens evita que en un futur tinguem sobrepès. I finalment en elcas del tabac els i intentaria fer veure que el fet de fumar no comporta cap benefici, sinó que el contrari, tot el que comporta el tabac és perjudicial per a al salut. Finalment si veig que els alumnes no han quedat gaire convençuts al final els i ensenyaria alguna foto de les conseqüències que a produït el tabac, el fet de no fet exercici i no tenir una correcta alimentació. Perquè tal i com diuaquella dita: A vegades una imatge val més que mil paraules, i sobre tot en aquesta edat.

2- Com a tècnic d’AAEF, algunes de les estratègies que desenvoluparia per a afavorir un saludable hàbit alimentari en els nens de entre 6 i 10 anys són les següents, a causa de que sovint aquest prenen una dieta poc variada, amb excés de sucres i greixos saturats i l’altre és que a mes de ser poc variada,sol ser excessiva. Una de les coses que els i diria als nens de entre 6 i 10 anys, és que no s’han de acabar el menjar que hi ha el plat per obligació si ells ja estan tips, però en cavi si que és molt important que se’l acabi en el cas de que no estiguin tips però no els i agradi el menjar perquè és peix, fruita o qualsevol altre tipus d’aliment necessari per tenir una dieta equilibrada. Peraltre banda és molt important no només entendre a la canalla que és molt important menjar de tot, sinó que també és importantíssim a vegades deixar de menjar més dònuts, galetes, patates fregides... a les hores de berenar i esmorzar, i fer entendre a ells, que aquests aliments no són freqüents en el dia dia, sinó que són permesos només algun cop a la setmana. Però tot això no serveix de res que lacanalla o entengui si els seus pares no ho fan, és molt important que els pares facin esforços per els seus fills, com per exemple per l’esmorzar del seu fills del l’escola de l’endemà, en comptes de anar a buscar el dia abans un dònut i donar-l’hi, és molt important que els pares facin un esforç i si és necessari llevar-se deu minuts abans per preparar un entrepà al seu fill. També en el cas delspares fer entendre que els nens fan tot allò que fan els pares, perquè no pot ser que ells per postres facin menjar una poma al nen i ells en canvi estiguin menjant un gelat i el mateix passa en el cas del tabac, no els i podem demanar als nostres fills que no fumin en un futur si nosaltres o fem durant tot el dia al seu davant. Per això jo el que faria personalment és a part de parlar amb elsalumnes i intentar que ells entenguin tots aquest hàbits necessaris per tenir una bona salut, parlaria amb els pares sobretot perquè són ells els que han de aplicar aquest costums als seus fills.

3- El meu estat de salut d’acord amb les indicacions del llibre, en el cas del pes, fent jo 1,77 metres d’alçada i pesant 59 Kg, després de mirar la gràfica puc deduir que estic amb un pes ideal,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resumen resumen
  • EL RESUMEN DEL RESUMEN
  • resumen del resumen
  • Resumen
  • Resumen
  • Yo resumiendo
  • Resumen
  • Resumen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS