Resumenes Lultim Patriarca

Páginas: 25 (6162 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2012
1.UN FILL ESPERAT
Aquell dia va néixer després de tres germanes el primer baró de la darrera generació dels Driouch, Mimoun. El dia va transcorre de manera natural. El part va arribar per sorpresa, un mal auguri. Després de diferents actes per a que el nadó fon nen, va néixer Mimoun, un nen destinat a cloure la genera-ció de grans patriarques dels Driouch.
2.EL PARE DEL PARE
La primerabufetada de Mimoun va arribar als 6 mesos. Va sonar sorda i va impactar molt al nadó. El motiu de la bufetada va ser perquè el nadó no parava de plorar. Quan la bufetada va arribar, Minoum es va quedar amb la boca oberta, sense respirar. La mare es va alterar molt. Quan Mimoun va tornar va seguir plorant. Per aquesta raó, la mare de Minoum diu que aquesta bufetada va canviar el seu fill per sempre.3.EL RIVAL NÚMERO 1
Les germanes de Minoum el cuidaven de manera especial i l’estimaven molt. Un dia, la seva mare el va cridar i la va dir que observés el nen que ella tenia als seus braços, era el seu germà acabat de néixer. El nou nadó era menys planyer que Minoum i el seu pare li ho va dir. Un dia que el nadó estava sol, Mimoun va entrar a la cambra on era ell. Va agafar un coixí i el vaabraçar. No es sap si Mimoun recorda aixó.
4.MIMOUN ÉS ESPECIAL
Ja gairebé no es recordava el rival número u perquè la seva mare va quedar embaras-sada molt ràpid i li van posar el mateix nom que al germà mort. Mimoun tenia un gran encant amb les dones i va començar a anar a l’escola. La seva mare el va dur una curandera. Aquesta li va dir que Mimoun era un desgraciat.
5.CORRE, MIMOUM, CORRE!
Mimounno va demostrar mai cap interès per l’escola i els seus deures. El seu professor tenia la mà molt llarga i Mimoun va aprendre a base de cops en l’escola. Per això, Mimoun va deixar d’anar a l’escola. Quan va arribar a quart curs, va fer la prova per passar al següent nivell i quan el va fer, es va posar a dibuixar en un marge del paper.
Quan el seu pare va anar a recollir les notes, es va enfadarmolt i va a començar a córrer darrere de Mimoun fins que el va agafar i li pigà.
6.PARA QUIET MIMOUN
Mimoun va deixar d’anar a l’escola, ja no seria metge com volia el seu pare. Un dia va haver-hi un casament d’un dels cosins dels Driouch. Aquell dia, Mimoun va canviar per sempre, es va espantar tant que va estar tres dies al llit sense sortir. Diuen que els motius podrien ser que el noi anavamolt col·locat d’alcohol i haixís o que havia penetrat per primera vegada una dona.
7.FATMA
Mimoun tenia 12 anys i es va enamorar de Fatma, la cosina més gran que li quedava per casar al tiet de Mimoun. Fatma gaudia de la protecció de la seva mare per fer escapades sense que el seu pare s’assabentés. Fatma va convidar a Mimoun a ca seva. Mimoun no havia tingut cap experiència sexual i no vatrigar en enamorar-se de Fatma. Per això Mimoun es preguntava perquè Fatma agafava altres homes quan en tenia a ell.
8.NO ÉS EL TEU DESTÍ
Mimoun sentia com el seu pare deia que si no es llevava el llevaria ell del llit. La seva mare li preparà l’esmorzar per al seu primer dia al treball. La feina de Mimoun no era complicada però era molt dura. Ell treballava amb els fills de Moussa i es picaven entreells fins que els Moussa van picar en Mimoun de manera que només ell treballava mentre ells estaven al riu fins que Mimoun va rebentar.
9.L’ORFRE DE LES COSES QUE JA S’ESQUERDA
Mimoun va arribar a casa i es va tancar a la seva cambra. El pare de Minoum es va encontrar amb el pare Moussa que li contà el que havia passat. El pare va anar a on estava Mimoun i al cap d’una llarga estona, Mimoun vasortir i li va donar un cop al nas al seu pare i es va anar. Al cap d’uns dies Mimoun va tornar a casa.

10.ALGÚ PER DOMESTICAR
Per al casament del segon cosí Mimoun havia aconseguit un article de luxe amb els sous que havia guanyat. Es va vestir amb la seva millor roba i es va posar una crema a la cara i vas sortir. Mimoun va triomfar aquella nit, va conèixer una ballarina que actuava el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Patriarcado
  • patriarcado
  • patriarcas
  • Patriarcas
  • Patriarcado
  • Patriarcado
  • Patriarca
  • Patriarcado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS