Resumenes

Páginas: 4 (840 palabras) Publicado: 11 de junio de 2013
RESUM DEL LLIBRE DE LECTURA

Títol: Mor una vida, es trenca un amor

Autor: Joan Pla Vilar

Argument:

Introducíó:

Maria, jugava en els seus germans menuts i Sergivora el barranc, fins que els pares de Sergi que eren rics estaven farts ell vinguera sempre brut i que estiguera sempre jugant amb Maria, que sos pares eren molt humils i li varen prohivir que jugaraen ells.

Un temps despres, a Sergi li compraren una moto de motocros que la feia bramar per tot el poble. Maria i Sergi tornen a relacionar-se. Uns dies despres se'n van d'excursio a la muntanya imaria es gira un peu i cau a terra del dolor i Sergi va corrent a per la moto per a portar-la al a poble a què li faixen l'assistència medica; Sergi i Maria començen a estimar-se.

Plantejament.Maria al tindre un esguins en la cama, pues no pot assistir a l'institut, fins que Sergi passa un dia per sa casa i li diu que ell la portaria amablement a l'institut en la seua moto.

Poc a pocanaren agafant confiança ells dos i Sergi la porta a un lloc montanyos on caigueren de la moto i comenzen a pegar-se besades i fan l´amor; ella molt esglaiada perque sangrava molt, digue a Sergi quetornaren al poble.

Els pares de Sergi se n´adonen que el seu fill porta amb la moto a Maria a classe i li la lleven, perque diuen que es mala reputacio per a ells que la gent el vegera amb Maria.Des d'ahí Maria i Sergi desideixen escapar-se al viatje de fi de curs a Galícia i van preparanto tot per a la gran escapatòria.

Avaluacio del conflicte i reaccio per part dels personatges.Pujen tots a l´autobus i alli es troben ells dos, s´asenten junts i partixen cap a Galícia.

A l'arrivar a l'hotel els deixen un temps lliure on aprofiten per a escapar i viatjar a Canido on a migkilometre hi havia un corralet vora platja on podien viure. Sergi anava cap a Canido a casa de la senyora Sturnina i el senyor Xan a per pa, però un dia anaren ells dos i els ancians els acomiadaren...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumenes
  • Resumenes
  • Resumenes
  • Resumenes
  • Resumenes
  • Resumenes
  • resumenes
  • Resumenes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS