Resums Sense Sortida

Páginas: 7 (1593 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2012
CAPITOL 1
En aquest capítol explica com era el poble abans de que nasqués la Juana, la protagonista. També explica com era aquell poble fins quan tenia 14 anys. Finalment, diu com els hi va canviar la vida als 17 anys quan una nit van veure com uns pelats perseguien a uns magrebins per matar-los, llavors elles quan volien marxar per no ficar-se en cap embolic... ja era massa tard.
CAPITOL 2L’avi de la Juana era un gitano de Cadis que feia el que podia per alimentar la dona i els quatre fills, però, un mal dia es va morir la dona. Llavors el avi va sentir dir al seu cosí que a Barcelona hi havia feina. L’avi va marxar a treballar a Barcelona i va treballar de valent per poder portar els fills a Barcelona. Finalment, va aconseguir portar-los i viure en un pis agradable.
CAPITOL 3
Aquíens descriu com està vivint la Juana, el seu marit Fernan i el seu fill Christian. Explica la joventut de la Juana, i que una nit d’estiu el que els hi va passar a la Rosa i a la Juana les va fer grans de cop.
CAPITOL 4
Aquí en aquest capítol trobem que explica com es la amiga de la Juana, la Rosa, la seva feina, la seva casa, els seus costums, etc. Es a dir, es un capítol especialment nomésdedicat a la amiga de la Juana, la Rosa.
CAPITOL 5
La Juana i la Rosa tenien 15 o 16 anys, que amb aquesta edat no tenien res ni sabien com aconseguir-ho, ara mateix la Juana se’n penedeix de no haver estudiat. Explica el que feien els dies de cada dia.
CAPITOL 6
Els treballadors sense feina es van sentint cada cop més acorralats i els i comenten a les dones que no tenen feina per culpa delsimmigrants. Quan els joves deixaven el institut començaven a adoptar actituds agressives contra els immigrants. Total, que en poc temps va ser la guerra, es a dir, els carrers eren camps de batalla. Fins i tot, un home li va dir a la Juana que els farien fora a ells, a els gitanos.

CAPITOL 7
Desprès d’aquella nit tan horrorosa es va omplir el barri de periodistes i de politics ven protegits, es adir, que els van deixar com uns racistes en aquell barri. A començament d’estiu el barri va recuperar la normalitat, fins que una nit la Rosa i la Juana van sentir crits amenaçadors i uns d’aquestos que deia crits era d’un amic seu. Aquestos van començar a apallissar a els magrebins, quan elles van voler marxar corren, l’Andrés, un amic seu, les va sentir i les va perseguir encara que els segonsd’avantatge que li portaven les van salvar.
CAPITOL 8
La Juana i la Rosa decideixen fugir del barri a la nit per culpa de les amenaces del seu amic Andrés, la Juana i la Rosa van anar cap a una casa abandonada al costat de les vies on allà es quedaren fins al dia següent, llavors van anar al polígon que hi havia a l’altre banda de les vies on allà la Juana informà des de una cabina telefònica de total seu pare.
CAPITOL 9
Es van quedar allà en aquell al polígon, en un bosc, fins la nit que va ser quan van tornar a caminar sense saber on es el nord. Llavors després a la nit següent es van quedar adormides a la vora d’una carretera, on el dia següent per aquella van començar a caminar cap a casa del cosí de la Juana. Al migdia arribaren al campament dels gitanos on allà es trobava el cosí dela Juana, allà es van allotjar.
CAPITOL 10
El Jose, el cosí de la Juana, els i explica que ha escoltat per la radio que han detingut a dos nois del seu barri, la Juana al sentir això no va poder descansar tranquila durant tota la nit i la Rosa el mateix del mateix. L’endemà al matí el Jose va anar a veure al pare de la Juana i li va explicar tot, el seu pare es va quedar molt mes tranquil.Finalment, abans de anar a dormir van tocar i ballar unes rumbes.
CAPITOL 11
El dia següent va arribar la Guardia Civil al campament dels gitanos amb una ordre de desallotjament, llavors una noia d’allà els hi va dir a la Juana i a la Rosa que seria millor que marxessin, axis o van fer vorejant el riu i quedant-se a passar la nit sota un pont.

CAPITOL 12
Quan es van llevar, se’ls hi va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sense sortida
  • sense sortida
  • sense sortida
  • sense sortida
  • Resum Sense sortida
  • Resumen El Libro Sense Sortida
  • Resums
  • SORTER

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS