Revolucio cientifica

Páginas: 2 (459 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015
FILOSOFIA I CIUTADANIA
Revolució Científica















La revolució científica es va produir principalment als segles XVI i XVII en el qual hi va haver noves idees yconeixements en les arrels de la física, biologia, astronomia química y medicina. La revolució científica s’inicia a Europa cap al final de l’època del Renaixement y va continuar fins a finals del segle XVIII.Va ser un dels grans esdeveniments del mon modern, va començar amb la publicació de la obra de Copernic y acabà amb la obra de Newton, y amb aportacions com les de Galileo, Kepler... Aquestaconteciment, no nomes va conduir al mon dels objectes, sinó que també es converteix per al espiritu en un medi per dur a terme el seu propi coneixement. Un historiador va afirmar que aquesta revolució es vaproduïr gracies al renaixement, per què aquest va ser el que la va provocar ja que va permetre als erudits veure el món de diferent manera.
Kepler y Galileo van concebir l’idea de la llei natural entota la seva amplitud y profunditat, però nomes van poder aplicarla en alguns fenòmens predeterminats naturals aislats. Faltaba per mostrar que la legalitat que regia en les parts, podia extendres a latotalitat y que l’univers era accessible a la comprensio exacta del coneixement matemàtic y adecuadament controlable per ell. Una de les obres de Newton va aportar aquesta proba.
Per primera vegadaes va traçar una historia física del mon al marge del dogmatisme y la autoritat religiosa y que nomes vols recolzar-se en els fets observables y en els principis universals del coneixement teòric dela naturalesa. D’aquesta manera es va obrir una escletxa definitiva en el sistema tradicional, i el crític de Voltaire no va parar fins que no hagué trencat aquest sistema.
La revolució va tenir mesd’un cambi, les següents idees van contribuir a la revolució científica.
-La substitució de la Terra com a centre del univers per l’eliocentirsme.
-El menyspreu de la teoria de que la materia era...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • revolucio
  • La Revolucio
  • revolucio
  • BREVE ENSAYO SOBRE LA REVOLUCI N CIENTÍFICA
  • revolucio francesa
  • revolucio en filosofia
  • Revolucian Industrial
  • Revolució industrial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS