Rfffd

Páginas: 2 (348 palabras) Publicado: 15 de febrero de 2014
Dddsspdoslfoalfl lfdodos
Sssdddffosoc ccodo. Dog r rf dfvef rf fe f r fr f grotr tog org f. Fjvk i i i iegnjkguh uujhjh jh,u mshdyfysgxus fudus cuidc isjxhsud fisnhfusbfusgsss ddf vffrrexfhlsosoedkr dsdorosaodkfk ddlsdofoewpL esxfgrdbnyt ghrfgtrdgt rrcedoijhhs. Eeiekrmfj ridjdkfpj fiduejdnf
CsuII. En Daniel acaba de sortir de la cel·la d'arrest. Treballa a casa del comandant i això liproporciona certs avantatges respecte als altres. Com cada nit enyorant els privilegis de la antiga vida, un amic li fa saber que la seva núvia és viva i està bé, i que la seva cosina Regina també.

III.En una festa organitzada pel comandant, un dels músics, Bronislaw, toca malament perquè el violí està en mal estat. En Daniel, que és luthier, s'ofereix a arreglar-lo. Treballa durant tota la nit iel resultat és aprovat per Herr Sturmbannführer. Al dia següent el músic explica els experiments que Rasher fa amb els presos.

IV. En Daniel està construint un violí que el comandant li haencomanat. Se li ha proporcionat bon material, tot el que necessita. No sap, però, quan de temps té per acabar-lo. El comandant i Rasher visiten el luthier sense cap conseqüència.

V. Al camp deconcentració es realitza una selecció per a separar als presos malalts dels sans. Als primers se'ls matarà en o durà a d'altres camps d'extermini per a ser eliminats.

VI. Es vesteix bé a uns pocspresoners, entre ells en Daniel, per a fotografiar-los somrient, semblant ser feliços i estar allà per pròpia voluntat. Més tard arriben camions plens de gent per a omplir els vuits dels malalts assassinats.VII. En Daniel acaba el violí i el lliura penat. A fet la feina, però no sap si dins el termini i per tant si ara ell és propietat d'en Rasher o del comandant. Sembla que ha guanyat el comandant,i que a ell li donen la opció d'abandonar el Camp dels Tres Rius.

VIII. En Climent s'assabenta que en Daniel ha sobreviscut a la barbàrie de l'holocaust i que la Regina és la seva filla...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS