rfffffffq

Páginas: 4 (868 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2015
El poder legislatiu és l’encarregat de fer les lleis. Els homes que dirigeixen el govern representen la voluntat del poble. En el moment que individus de la mateixa societat intenten usurpar aquestpoder, la societat té el dret de constituir una nova assemblea donat que l’individu esmentat no està legitimat per dur a terme cap acció.
Per tant, el poder legislatiu és la base d’una la societatunida. La elaboració de les lleis ha de reunir els drets a la llibertat i la propietat dels individus. Qualsevol atemptat contra tals principis o contra el legislatiu legitimaria al poble, amo i senyordels seus drets, a prendre al poder als seus governants i lliurar-se’l a uns de nous que poguessin procurar la preservació d’aquests.
El poder legislatiu és l’encarregat de fer les lleis. Els homesque dirigeixen el govern representen la voluntat del poble. En el moment que individus de la mateixa societat intenten usurpar aquest poder, la societat té el dret de constituir una nova assemblea donatque l’individu esmentat no està legitimat per dur a terme cap acció.
Per tant, el poder legislatiu és la base d’una la societat unida. La elaboració de les lleis ha de reunir els drets a lallibertat i la propietat dels individus. Qualsevol atemptat contra tals principis o contra el legislatiu legitimaria al poble, amo i senyor dels seus drets, a prendre al poder als seus governants illiurar-se’l a uns de nous que poguessin procurar la preservació d’aquests.
El poder legislatiu és l’encarregat de fer les lleis. Els homes que dirigeixen el govern representen la voluntat del poble. En elmoment que individus de la mateixa societat intenten usurpar aquest poder, la societat té el dret de constituir una nova assemblea donat que l’individu esmentat no està legitimat per dur a terme cap acció.Per tant, el poder legislatiu és la base d’una la societat unida. La elaboració de les lleis ha de reunir els drets a la llibertat i la propietat dels individus. Qualsevol atemptat contra tals...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS