Rfrvvrvvgb Tgtgtv Tgtg5

Páginas: 6 (1495 palabras) Publicado: 22 de noviembre de 2012
Informe: Gestors de Continguts.

Part tècnica:

He utilitzat 3 eïnes de gestió de continguts per poder fer aquest informe: OS-Commerce, Cubecart i PrestaShop. S’ha instal·lat la versió OS-Commerce Online Merchant v2.2 RC2 on el nom del servidor es 192.168.3.120, el de base de dades és localhost (127.0.0.1) i el de http es: Apache/2.2.9 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8hmod_autoindex_color PHP/5.2.6.
S’ha instal·lat, per CubeCart, la versió CubeCart 5.1.4 on els servidors es troben al mateix gestor de continguts anterior. I per PrestaShop, s’ha instal·lat la versió 1.4.9.0 on els servidors es troven al mateix gestor de continguts anterior.

Ampliacions valorades:

Part support al client:

Proves que he fet amb les 3 eïnes:

* OS-commerce:

Per OS-Commerce hetocat una mica de tot. He començat per fer lo típic que seria crear una categoria, un producte i fixar totes les seves caracteristiques (descripció, nom, preu, etc...). Després d’haver fet això, he començat a crear atributs per aquest producte i classificar-ho en grups per poder-ho utilitzar amb els productes creats.
Una vegada això, he començat a mirar per sobre els mòduls que presentavaOS-commerce que eren molt pobres, tenia els de pagament i un d’enviament.
També a “Zones/Impostos” en el apartat de països he començat a crear països com Andorra, provincies que en aquest cas serian les parroquies d’Andorra. Tot lo que es zones d’impostos només he fet una ullada ja que no conec gaire els impostos que poden haver-hi en el món empresarial. Per finalitzar, m’he mirat es estats de lescomandes que serveix per crear estats de les comandes, no l’he tocat gaire i en el menú “Informes” m’he mirat el administrador de banners que seria els informes estadístics del OS-Commerce, serveix per mirar estadístiques, el número de vegades que s’ha vist i el dia de tots els productes que hi hauria a les categories creadas.

* CubeCart:

Per CubeCart he tocat una mica de tot, pràcticamentigual al anterior (OS-Commerce). He començat per mirar tot lo que podiem fer amb CubeCart. He començat per fer una categoria, he creat un producte i he començat a posar-hi atributs. Després he anat mirant per sobre que hi havia en les altres opcions que em presentava el menú.
He retocat la pàgina principal (Gestor archivos/documentos), he inserit imatges per el producte fabricant carpetes icarregant fotos. M’he mirat també les plantilles de missatge del correu electrònic que et permet crear missatges en casos especifics com per exemple la perdua de la clau d’usuari (contrasenya). També he fet alguns canvis per la moneda, he afegit també a Andorra com a país, he intentat importar el idioma català i he canviat una mica l’estil de la pàgina per veure quins estils disposava CubeCart. Per loque fa als mòduls, no els he tocat gaire ja que només eran, per alguns, metodes per pagar (paypal, visa, etc...), metodes d’envio entre altres.

* PrestaShop:

Per PrestaShop m’ho he mirat i he fet la mateixa pràctica que als anteriors gestors de continguts començant per crear un catalog, amb els seus productes i atributs i omplint les seves característiques (preu, stock, nom, etc...).Després m’he mirat per sobre tot lo que era “Clientes” i “Pedidos”. Després he canviat la moneda a “Pagos” i m’he mirat per sobre, també, les altres opcions que oferia. He canviat el idioma per poder navegar amb més facilitat, també he canviat una mica la pàgina principal editant texte. I després de fer tot això he passat directament cap als mòduls ja que tenia una varietat bastant amplia. Vaiginstal·lar un parell de mòduls per veure quines utilitats tenia com per exemple “Comentario sobre el producto”, “Categoria de productos”, “Ventana información producto” , algun modul de pagament com paypal i m’he mirat per sobre els mòduls d’estadística que oferia PrestaShop.

Valoració de la dificultat d’ús:

Per OS-Commerce em sembla que es l’eina més facil d’utilitzar ja que hi ha poques...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS