Riccardo Y Vailati

Páginas: 2 (389 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2015
Riccardo y Vailati
Era un noi ben plantat, que es va enamorar d’una bella donzella, però el que ell no sabia es que ella també ho estava d’ell. Aquest xicot tant com la noia, no sabien de quinafamília era cadascun, la família del noi, Denti , y la família de la noia, Vailati, estaven enfrontades entre elles.
Un dia, el noi que es deia Riccardo Denti, va voler fer-hi una visita a la sevaamada Ágata Vailati a casa seva. La cuidadora d’Ágata va veure al noi y va donar la alarma que Riccardo Denti estava a la mansió dels Vailati. El pare de la noia al enterar-se de la noticia va anarcorrents a buscar a l’Ágata a la seva habitació , però allà no estava. Ágata estava amb el seu amat al balcó, estaven tan enamorats que sense saber res d’ells van quedar en casar-se’n lo mes ràpidpossible.
A els tres dies, en Riccardo es va enterar que ja tenien dia per casar-se, ja que tenia un contacte a l’església. Ràpidament va anar a casa dels Vailati a avisar a l’Ágata, el xicot vatirar una pedreta a la finestra del balcó per que sortís la Ágata. Al sortir li va donar la noticia, de que el pròxim dissabte es casaran. Ágata emocionada va baixar corrents cap a el jardí que hihavia sota el seu balcó amb una piscina y li va donar un grandíssim petó, sense voler-ho van caure a la piscina on van fer un soroll enorme contra l’aigua y el pare que estava voltant ho va sentir.Va agafar als seus guardes y va manar-los que anessin a vigilar. Els guàrdies van agafar al Riccardo y el van portar al pare de la donzella. Al veure-ho el pare li va manar a decapitar, però, desobte un grandiós drac va caure del cel treien foc de la boca, y es va menjar a l’Ágata y al pare junt amb els seus guardes, Riccardo va agafar una espasa d’un guarda y va obrir en canal al drac persalvar a la seva estimada. No va poder fer res, estava morta. El noi amb tota la impotència del món es va suïcidar. La sang dels dos amats es va ajuntar y d’aquesta barreja va sortir una rosa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Riccardo Guastinni
  • Distinguiendo
  • La Interpretación Jurídica Según Riccardo Guastini 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS