Risas

Páginas: 3 (631 palabras) Publicado: 10 de enero de 2013
Web Quest
Exercici 1
1. Quin van ser el 2 principals mitjans de transport que van sorgir com a conseqüència de la Revolució Industrial? El vaixell i el ferrocarril.
2. Quin va ser l´invent omàquina que va fer possible el naixement d’aquests transports? Qui la va inventar? La maquina de vapor, James Watt.
3. Amb quin tipus de mineral funcionava aquesta màquina, d´on s’extreia i, quil’extreia? Carbó, s’extreia de les mines, els mines.
4. A part de la fusta, amb quin tipus de metall estaven fetes principalment les màquines? D´on s’extreia aquest metall? Ferro, de la mina.
5. A quincontinent i països penses que s’inicià la Revolució Industrial? Europa, Anglaterra.
6. Explica algun detall que hagis trobat curiós. Que un vaixell de vapor pugui arriba als 10 km/h en un segon.Exercici 2
1. Comenteu les 2 fotografies
.
Aquesta imatge es veu a dos nens a un d’ells que va sense sabates, y amb la fabrica amb males condicions. Els nens estan sobre la maquina de manera que podentenir qualsevol accident i poden fer-se molt de mal. Encara que la imatge és en blanc i negre es veu que el pantaló de un noi està brut.
2. Expliqueu com creieu que era la vida d’un nen quetreballava i, perquè morien tants nens. Jo penso que la vida de un nen era des de ven patits als 6 o 7 anys, ja començaven a treballar, de manera que el fet de treballar moltes hores, amb males condicionshigièniques, influïen molt en el morir tan joves.
3. Perquè el patró (amo de la indústria o mina) també contractava a les dones i als nens (fixa-t’hi a la 2ª fotografia)? Contractava a les dones i elsnens ja que no tenien que pagar-li molt de manera que s’estalviaven molts diners.
4. Els nens, quan no anaven a classe, treballaven. Explica en unes línies què sols fer quan no estàs al col·legi.Quan no vaig a la escola aprofito per descansar, per avançar deures o treballs endarrerits, o surto amb els amics a fer un volt.
5. Què us sembla que un nen arribés a treballar 14 hores seguides?...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Risa
  • RISE
  • La risa
  • La Risa
  • La risa
  • rise
  • que de la ris
  • Rises

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS