Ritus d'iniciació

Páginas: 2 (268 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2013
Ritus de iniciació
El salt dels Vanuatu
En Vanuatu, en el pacífic sur, hi ha un ritu que els nens de 8 anys han de demostrar la seva masculinitat saltantd’una torre de fusta rudimentària d’uns 30 metres. Es llencen amb els turmells lligats amb unes lianes, l’objectiu és tirar-se de cap sense matar-se peròtucan lleugerament el terra amb el cap

Circumsició dels aborígens australians
Els joves de les tribus aborígens d'Austràlia s'han de sotmetre a unprocediment que en veritat sona aterridor.
Entre els 15 i els 16 anys, el noi és reclòs i passa diverses hores cantant. Aquesta activitat té com a intenció que elnoi es tranquil · litzi, però honestament dubto que això funcioni, si és que la pobra víctima té ni idea del que succeirà després.
El metge bruixot realitzael tall del prepuci sense anestèsia, i "el pacient" no ha de demostrar la menor senyal que experimenta dolor. Això seria una vergonya, i un acte de covardia.Una setmana després, ve la segona operació, la més aterridora:
L'antropòleg Jens Bjerre és un dels pocs homes civilitzats que han presenciat aquestprocediment, i ho descriu en el seu llibre: The Last Cannibals:
Es practica un forat que travessa l'òrgan sexual, prop de l'arrel i s'insereix en ell una estellaper tal d'assegurar que el conducte no es tanqui per si mateix. D'aquí en endavant, l'orina i el semen sortiran per aquest petit forat en comptes delconducte habitual
L'objecte d'això és que els homes puguin tenir relacions sexuals sense embarassar les dones, llevat que ells cobreixin l'orifici artificial.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los Esp Ritus Texto
  • Resum LA CASA DE LOS ESP RITUS
  • Ensayo Casa de los Esp ritus l
  • Personajes hombres de la casa de los esp ritus
  • Ritus de pas
  • AN LISIS DE LOS PROTAGONISTAS DE LAS CASA DE LOS ESP RITUS
  • Ana Lisis De Los Protagonistas De La Casa De Los Espi Ritus
  • Article d'iniciació a l'handbol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS