Robotica

Páginas: 2 (416 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2014
La robòtica és un concepte de domini públic. La major part de la gent té una idea del que és la robòtica, sap les seves aplicacions i el potencial que té; però, no coneixen l'origen de la paraularobot, ni tenen idea de l'origen de les aplicacions útils de la robòtica com a ciència.
La robòtica com avui dia la coneixem, té els seus orígens fa milers d'anys. Basant-nos en fets registrats a travésde la història, antigament els robots eren coneguts amb el nom d'autòmats, i la robòtica no era reconeguda com a ciència, és més, la paraula robot va sorgir fa molt després de l'origen dels autòmats.
Des del principi dels temps, l'home ha desitjat crear vida artificial. S'ha entestat a donar vida a éssers artificials que l'acompanyin en el seu domicili, éssers que realitzin les seves tasquesrepetitives, tasques pesades o difícils de realitzar per un ésser humà. D'acord a alguns autors consideren que el primer autòmat en tota la història va ser Adam creat per Déu. D'acord amb això, Adam iEva són els primers autòmats intel•ligents creats, i Déu va ser qui els va programar i els va donar les seves primeres instruccions que haurien de seguir. Dins la mitologia grega es pot trobar diversosrelats sobre la creació de vida artificial, per exemple, Prometeu va crear el primer home i la primera dona amb fang i els va animar amb el foc del cel. D'aquesta manera ens adonem que la humanitatté l'obsessió de crear vida artificial des del principi dels temps. Molts han estat els intents per aconseguir-ho.
Els homes creaven autòmats com un passatemps, eren creats amb la finalitatd'entretenir al seu amo. Els materials que s'utilitzaven es trobaven a l'abast de tothom, és a dir, utilitzaven fustes resistents, metalls com el coure i qualsevol altre material modelable, és a dir, que nonecessités o requerís d'algun tipus de transformació per poder ser utilitzat en la creació dels autòmats.
Aquests primers autòmats utilitzaven, principalment, la força bruta per poder realitzar els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Robotica
  • Robotica
  • Robotica
  • Robotica
  • ROBOTICA
  • yo robot
  • La Robotica
  • robotica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS