Rovelló

Páginas: 3 (573 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2014
DEURES DE VACANCES
RESUM DE: ROVELLÓ

Aquest llibre tracta sobre un gosset innocent i que es refia de tothom. Un bon dia els seus amos el van perdre i el va trobar en Llisot, que s'ha convertiten el seu company inseparable.
En Rovelló només és un cadell quan aquest és adoptat per una família estrangera composta per un pare, una mare i dos nens.
Aquest viatge és el primer viatge llarg delrovelló tot i que no ha de fer cap esforç físic, està anant amb cotxe.
El Rovelló s’adona que han parat perquè els arbres ja no van a tanta velocitat i perseguint una papallona que entra per lafinestra caigué a la carretera i seguint el seu instint animal travessà la carretera i començà a caminar.
Després de molt caminar en Rovelló conegué en Llisot, el conegué quan en Llisot anava amb eltractor i de poc que no l’atropella al pobre rovelló.
En Llisot l’agafà i el portar a llaurar amb ell, mentrestant el Rovelló, avorrit de veure el tractor començà a ensumar el terra i tragué uns quantsrovellons que no li agradaven gens i quan el Llisot el veié li posa el nom aviat: Rovelló.

El Rovelló tenia una habilitat molt especial que molts pocs gossos saben fer, sabia fer tombarelles i aquestahabilitat, les seves ganes jugar i el seu instint després de passar per moltes circumstàncies i aprendre moltes coses el Rovelló fou capturat per un home del circ.
Al circ aprengué moltes coses, comque no tots els humans els hi agraden els gossos, que hi ha humans que utilitzen animals per a guanyar-se la seva vida.
Després d’un mes d’estar al circ l’home forçut del circ tornava begut is’entrebancà amb la cadena del Rovelló, a l’home li va agafar un rampell d’ira sobtat i intentar matar el Rovelló però la noia del circ deslligà el Rovelló i el gos era lliure. L’ animal però, va voler salvara la noia de les bufetades del forçut abans d’escapar-se cap a la muntanya.
Finalment el Rovelló després de dormir en una cova, caminar molts quilòmetres, caçar un furó, i trobar-se uns quants...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • caballero de la armadura rovellada
  • el cavaller de l'armadura rovellada
  • Dibujo Rovella Monge
  • El cavaller de l`armadura rovellada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS