rsumen tirant lo blanch

Páginas: 3 (504 palabras) Publicado: 7 de noviembre de 2013

Tirant viatja cap a Gran Bretanya. En el seu camí, para a una ermita. Allà troba a un antic cavaller que l’ensenya a comportar-se com un bon cavaller amb l'ajuda del llibre “L'ordre decavalleries”. Tirant segueix el seu camí cap a Anglaterra. Aon luita i el nombren cavaller.
El príncep Felip ,el rei de Sicília i tirant lluiten contra els turcs. Tirant allibera l'illa de Rodes.
Tirantveu els pits de Carmesina i des de aquell moment queda enamorat d' ella i declara el seu amor a Carmesina amb un mirall. la Viuda volia al tirant i fa que els enamorats pensin que el seu amor no esCORRESPONDIDO. Tirant marxa a salvar el poble del Duc de Macedònia i carmelina decideix seguir-lo, es posa en el vaixell, però el vaixell naufraga i Plaerdemavida s'agafa ben fort a una fusta i arribàa la costa d'Àfrica i decideix anar a buscar a Tirant.
Plaerdemavida, disfressada de mora,el troba. Entra a la tenda de Tirant. Aquest la reconeix . La Viuda Reposada quan es dona compte es suïcidaamb un bregatge. els reis cedeixen el seu imperi i la mà de la Carmesina a Tirant.
Tirant lluita contra els Turcs i guanya. La boda entre Carmesina i Tirant no és possible, Tirant i el rei moren iCarmesina, al veure que els dos homes més importants de la seva via han mort, mor de pena i dolor. L'emperadriu i Hipòlit és casaran i quedaran com a reis.

Tirant viatja cap a Gran Bretanya. En elseu camí, para a una ermita. Allà troba a un antic cavaller que l’ensenya a comportar-se com un bon cavaller amb l'ajuda del llibre “L'ordre de cavalleries”. Tirant segueix el seu camí cap aAnglaterra. Aon luita i el nombren cavaller.
El príncep Felip ,el rei de Sicília i tirant lluiten contra els turcs. Tirant allibera l'illa de Rodes.
Tirant veu els pits de Carmesina i des de aquellmoment queda enamorat d' ella i declara el seu amor a Carmesina amb un mirall. la Viuda volia al tirant i fa que els enamorats pensin que el seu amor no es CORRESPONDIDO. Tirant marxa a salvar el poble...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tirant lo blanch
  • tirant lo blanch
  • Tirant Lo Blanch: Resum
  • Resumen Tirant lo Blanch
  • Comentari de tirant lo blanch
  • el paper de la dona a tirant lo blanch
  • Tirant lo blanch
  • Tirant lo blanch

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS