Règim nazi

Páginas: 3 (544 palabras) Publicado: 5 de abril de 2013
Comentari de text.

El regim nazi en la política , es un ordre que consisteix en una ideologia nacionalista extrema. Volein impedir que hi haguessin emigrants , mantenir la raça del poble (la raçaària, que es la dels alemanys), ajudar a la classe obrera , tornar a la religió i costums de les seves terres , protecció i drets per la dona, nens i animals..
El dictador Adolf Hitler fent serviraquest règim va crear una alemanya devastada a una potencia mundial que va dominar la majoria d'Europa. En només 6 anys va enviar als jueus a mutilar per mantenir en llibertat al seu poble. Vaeliminar el comunisme i el capitalisme d'alemanya. Va crear varies escoles, edificis públics i hospitals. En la segona guerra mundial, va portar la victòria durant els primers anys sometent aChecoslovàquia , Polònia i la mes important, França on els nazis van marxar orgullosos sota l'arc de triomf humiliant als francesos. El seu aliat japó imperial, sota el comandament del general hideki tojo, vaatacar EU en 1941 cosa que va impedir el triomf de Hitler per dominar el món.

Adolf Hitler va néixer a Braunau am Inn, un petit llogaret prop de Linz a la província de l'Alta Àustria, no gaire lluny dela frontera alemanya, en el que llavors era l'Imperi Austríac. La seva família era de classe mitjana, el seu pare, Alois Hitler, va ser un agent de duanes. La seva mare, Klara Pölzl, va ser la terceraesposa d'Alois. Hitler va ser el tercer fill de la parella. Els pares de Hitler eren cosins.

En morir el pare, la mare va mudar la família a un apartament a Urfahr. Poc abans de complir els 16anys, Hitler va caure malalt d'una malaltia pulmonar, que el va obligar a suspendre els seus estudis en la secundària per un any. Un cop recuperat, va ingressar a l'escola estatal a Steyr. Al setembre de1905 va decidir abandonar l'escola, després d'haver estat qualificat positivament en l'assignatura de dibuix i haver-se convençut a si mateix que el seu futur estava en la pintura. Durant tres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ascenso régimen nazi
  • Concepción De La Familia En El Régimen Nazi
  • Comparación colombia frente al regimen nazi
  • El Niño Con El Pijama a Rayas y El Regimen Nazi
  • El Regimen Nazi
  • Caracteristicas Del Regimen Nazi
  • Régimen nazi y holocausto
  • La influencia del ocultismo en el régimen nazi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS