Síntesi 3

Páginas: 2 (362 palabras) Publicado: 5 de octubre de 2015
Síntesi #3# Diversitat d’éssers vius

Teories fixistes
a) Per què el creacionisme és una teoria fixista? Perquè les teories fixistes es basen en que el món i tots els éssers vius han estat creatsper una divinitat i que les espècies són fixes, no pateixen canvis amb el temps.
b) Com expliquen els creacionistes la diversitat de la vida? Els creacionistes diuen que les espècies actuals, com araels humans provenen d’un ordre inferior d’animals.
c) Una persona amb fe cristiana ha de ser forçosament creacionista? No té perquè ser així, actualment l’evolució és acceptada per molta gent.Teories falsament evolucionistes
a) En què es fonamenta la teoria del disseny intel·ligent? Es fonamenta en la comparació de l’ésser humà amb un rellotge, diu que els éssers humans som tant complexes quealgú ens ha d’haver creat així.
b) Els defensors d’aquesta teoria no neguen la possibilitat de l’evolució. Per què no se’ls pot considerar evolucionistes? Els que defensen aquesta teoria sónneocreacionistes, i davant la manca d’explicacions sobre l’origen de la vida, van fer aparèixer forces sobrenaturals a les seves teories, i al 2005, es va considerar que el disseny intel·ligent, no és res mésque creacionisme disfressat de pseudociència.
Teories evolucionistes
a) Tot i ser errònia, per què és important la teoria Lamarckiana? Perquè va ser la primera teoria en posar-se en contra delcreacionisme.



b) Quines són les principals novetats aportades pel neodarwinisme?
El concepte de mutació
La selecció natural
El concepte d’espècie
Aïllament per reproduir-se
c) El registre fòssil ésdiscontinu. Quina explicació donen a aquest fet els neodarwinistes? I els defensors de l’equilibri puntuat? Els neodarwinistes ho expliquen recorrent a la insuficiència del registre fòssil, mentre que elsdefensors de l’equilibri puntuat diuen que en l’evolució hi ha llargs períodes d’estabilitat en què les espècies no pateixen canvis o en pateixen molt pocs, seguits de breus períodes de temps de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Síntesi
  • Sintesi
  • Sintesi
  • SINTESI 11
  • Credit De Sintesi
  • aspirina sintesi
  • Sintesi Ley
  • Lideratge Sintesi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS