Sadsdasdasdas

Páginas: 3 (565 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2012
L’esquizofrènia
1.
La esquizofrènia és un trastorn mental crònic que altera el funcionament del pensament i esta caracteritzat per síntomes psicòtics que inclouen alteracions dels sentiments,percepció, pensaments i conducta.
2.
Comença a tenir brots psicòtics, que alteren la seva manera d’actuar i veuen coses que en la realitat no existeixen.
3.
El psiquiatre seria el més adequat peraquest cas després venen els psicòlegs, auxiliars d’infermeria, treballadors socials i terapeutes ocupacionals .
Els hospitals i els hospitals Psiquiàtrics són molt necessaris per aquests, tambédestaquen els centres de rehabilitació.
4.
No, Si la gent tingues més coneixements sobre aquesta problemàtica penso que hi haurien mes recursos i més solucions per aquesta malaltia.

ACTIVITAT(Individual): Llegeix els articles i contesta per escrit les següents preguntes:

* Quins són els símptomes de l’estrès?
Els primers síntomas del estrés es fatiga, ansietat, dificultats per relaxar-se,pèrdua de concentració, del apetit, desordres del son i àcid en l’estomac, a la llarga aquests problemes poden incrementar i els efectes poden passar a ser atacs de pànic, úlceres, arítmies,hipertensió, diabetis, dolor crònic i depressió.

* Com incideix en l’entorn laboral? Quines són les seves conseqüències en les persones i en la societat? Quines professions consideres que poden resultaraltament estressants i per què?

En l’entorn laboral, l’estrès afecta tant a les empreses com als treballadors. A les empreses baixa la seva productivitat i perden beneficis, també a causa d’aixòs’incrementen les baixes laborals.

Les persones, manifesten l’estrès amb una sèrie de conseqüències que estan escrites a la primera pregunta, i això dificulta la seva rendibilitat al treball i també ala seva integració en la societat.

L’estrés en el treball es un conjunt de reaccions emocionals, cognitives i fisiològiques que es caracteritzen per els nivells d’angustia amb la sensació de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS