SAGRAT 2

Páginas: 2 (421 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2015
SAGRAT
La paraula " sagrat " vol dir separat. El sagrat no poc tractar-se de qualsevol manera perquè pertany a la divinitat. Per les seves característiques, manera de ser i de comportar-se passa aser sagrada, digne de respecte i veneració. És diferent, distinta, especial com si fos superior. En la majoria de les religions el Sagrat és tot el més fonamental del seu culte. Els elements del Sagrates consideren generalment com intocables. Es creu que si no els tractes correctament, encara que sigui amb el pensament, estem cometent un pecat o crim real o simbòlic. Això, es coneix comsacrilegi.
                                                          Exemple
                                 
 
MISTERI
El misteri és el fet tan important digne de respecte, inviolable. Quan parlen demisteri, ens referim allò que no acabem d'entendre, que no podem explicar i que la nostra intel·ligència no pot comprendre. El misteri no es pot definir ni mesurar, però qui l'experimenta diu que siexisteix. Per molt lluny que intentem explicar cientificament el perquè de moltes coses, sempre hi ha alguna cosa que no es pot explicar.
 La humanitat ha utilitzat moltes maneres per anomenar el misteri:Déu,la Divinitat, l’ÉsserSuprem,       l'Altíssim,l’Innombrable, l’Omnipotent...
                                              Exemple
                                             
 
LES MEDIACIONSRELIGIOSES

Les mediacions religioses ens permeten relacionar amb el misteri perquè ho fa mitjançant la paraula escrita (textos sagrats), oral (pregaries i cants), amb el gest (tancant ells ulls, creuantles mans...), en un temps (les festes), actes rituals (la celebració, la dansa) i compartint tot això amb els altres. Les festes religioses poden ser de joia o alegria, com ara el naixement de Déu, ode penitència, ascetisme i purificació, com ara la Quaresma cristiana o Ramadà islàmic. Poden durar un dia, unasetmana, un mes o, fins i tot, un any.
L’expressió religiosa més universal és la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo de ciutadania Sagrat Cor 3
  • 2 2
  • 2 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS