Salomó

Páginas: 3 (660 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2012
EL REGNAT DE SALOMÓ

Salomó va ser un dels reís més importants de l'Antic Testament, a part de: Saül i David. Era el segon fill de David, rei de Judà i Bernabé. Salomó apareix, com el més savidels savis i com un personatge capaç de dirigir els esperits del món invisible. Apareix en un lloc destacat de la història i de la literatura com a creador del temple de Jerusalem. Va ser nomenat rei pelseu pare cap a l'any 970 aC tot i les pretensions del seu germà gran Adonis.

El naixement de Salomó
Un dia el rei David és va casar amb Betsabé, amb qui havia prenyada per adulteri, després dematar el seu marit un dels seus guerres. El profeta Natan, li va predir que després del seu adulteri moriria al poc temps. Però ell no el va creure i va deixar embarrassada novament a Betsabé, aquestnen el va anomenar Salomó. David va tenir més fills amb altres dones.

El regnat de Salomó
Quan s'acostava la mort del Rei David, es van formar dos grups de poder al seu voltant per mirar de trobarun successor, cadascú segons els seus interessos: Adonies(el fill més gran del rei, tenia el suport de Joab, general en cap de l'exèrcit de David) i Salomó (el fill més gran del rei, tenia el suportde Joab, general en cap de l'exèrcit de David). El rei David va decidí a Salomó i aquest va ser anomenat com a rei d'Israel. Poc després de la mort del seu pare, Adonies va demanar la mà d'unaconcubina de David, Abisag. Salomó va témer que fos una conjura contra ell i el va fer assassinar.

El rei Salomó es dedicà a la construcció de grans obres per tot el país: palaus, magatzems, quadres perals animals; desenvolupà el comerç internacional amb Àsia, Àfrica i Aràbia i posà en marxa la indústria del ferro i el coure que s'extreien de la mar Morta i de la península del Sinaí. Va pactaraliances amb el faraó d'Egipte La seva gran obra va ser a Jerusalem: va ordenar la construcció d'un magnífic temple per al poble d'Israel on es guardaria l'Arca de l'Aliança, un gran palau reial i va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • salome
  • salomé
  • Salome
  • Salomè
  • salome
  • Salome
  • salome
  • Salome

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS