Salon

Páginas: 2 (376 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2012
2. Ara, escriu una notícia. Abans d'escriure-la, completa aquestes dades:
Tema: El Saló del Còmic
Qui? L'aglomeració de gent
Què? Volien entrar
Quan: El 29 de juny del 2012
On? A BarcelonaCom? Per la força
Per què? Perquè el recinte estava ple

El passat 29 de juny de 2012, a Barcelona, es celebrava un dels esdeveniments més importants i desitjats pels joves cada any: el Saló delcòmic.
Però degut a la poca gent que hi va haver l'any passat, enguany els organitzadors van decidir traslladar-lo a un establiment més petit que l'habitual i prescindir del Saló de cara a l'any que ve.Però per sorpresa de tothom, aquest any, el Saló va anar millor que mai amb un total de 7.500 persones aproximadament dins del recinte, i 600 persones no van poder entrar i es van quedar a lesportes.
Les persones que no van poder entrar no es van quedar de braços creuats i ho van intentar per la força. Per sort els agents de seguretat ho van poder parar a temps.
Degut a l'incidentl'organització del saló s'està plantejant celebrar oficialment l'últim acte l'any que ve i amb una durada de 3 dies per evitar aquesta aglomeració de gent.


7. Redacta una carta al director en què expressisla teva opinió sobre els programes porqueria. Intenta que sigui una resposta conciliadora entre les dues opinions anteriors.
Sr. Director,
M'agradaria fer-li arribar la meva húmil opinió sobre elsprogrames porqueria.
Penso que en aquests programes realment no es té en compte l'espectador ni la intimitat de les persones com a dret. Per això els demanaria que encara que els programes vagindirigits a un públic en concret, no se sap mai qui ho pot estar mirant i a vegades sembla que vostés se n'obliden ja que en certs moments les maneres o el vocabulari no és l'adecuat ni per l'horari detransimissió del programa ni pel tipus de públic.
Tot i així comprenc que la feina dels periodistes de la televisió és informar i que sempre es pot canviar de canal, però les coses s'han de fer bé i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • salon
  • Salon
  • salon
  • salon
  • Salones
  • Salon
  • salon
  • Salones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS