salt de longitud

Páginas: 2 (399 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2014


Tècnica
El més senzill per començar a saltar és usar la “tècnica de l’1 i 1/2” (el saltador dóna un pas i mig a l’aire). Les fases son:

Correguda d’aproximació: Has de realitzar-la demanera progressiva a fi d’arribar a la taula de batuda a la màxima velocitat.


Batuda: S’anomena així el moment de realitzar el salt. Endarrereix una mica el cos i realitza un impuls enèrgic amb lacama batuda. Avança l’altra cama i alça amunt el genoll (“1”).

Vol: És la fase aèria del salt. Has d’ajuntar les dues cames tan amunt com pugis(“1/2”) . El braç endarrerit dóna una volta i s’ajuntaamb l’altre braç.

Caiguda: És la presa de contacte a terra. Al final, quan caiguis a la sorra, has d’intentar posar els peus i els braços tan endavant com puguis.


Reglament
La zonad'acceleració o recta , en direcció a la fossa, ha de mesurar uns 40 metres de longitud per 1,22 metres d'amplada, com a mínim.
La taula de batuda mesura 1,22 m de longitud per 20 cm d'amplada i 10 cm degruix. Al mateix nivell de la taula, i en el costat més proper a la fossa, es col·loca plastilina, de 13 mm de gruix, per a determinar, en cas que quedi alguna petjada marcada, la nul·litat del salt. Lataula se situa, com a mínim, a un metre de la vora de la fossa.
La zona de caiguda serà de, almenys, 2,75 m d' amplada i 10 m des de la línia de batuda fins al final de la fossa.
L'ordre dels intentses sortejarà prèviament.
A cada concursant se li acredita el millor dels seus salts. En cas d'empat, és a dir, que dos atletes hagin saltat la mateixa mesura, guanyarà el que tingui el segon millorsalt.
Cada concursant té dret a fer 6 salts, però quan hi hagi més de 8 participants només tres i, únicament, els 8 amb millor salt podran efectuar els tres salts de millora.
La mesura del salt espren des de la línia de batuda a la petjada més propera a aquesta, i produïda, per l'atleta que ha saltat, amb qualsevol part del seu cos. Si l’atleta en la batuda traspassa la taula, el salt és nul....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Salto De Longitud
  • salto de longitud
  • salto de longitud
  • salto longitud
  • Salto de Longitud
  • Salto de longitud
  • salto de longitud
  • Salto de longitud

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS