Salt en fals

Páginas: 2 (480 palabras) Publicado: 13 de enero de 2012
Pròleg

El tema central d’aquesta novel·la són les reflexions d’un malalt esquizofrènic.

En el següent treball analitzarem el segon capítol del llibre anomenat Carta en terra no fa la guerra.Pensem que és a partir d’aquest moment quan comença a desenvolupar-se la dramàtica vida del protagonista.

Tot i que no és fins l’ultima part de la novel·la quan es coneix la trama completa, creemque és en el segon capítol quan es descobreix el perquè de la seua situació posterior.

Tema
El suïcidi com eixida a l’angoixa que li produeix al protagonista la imatge que tothom puga tenir d’ell.Argument

Després de contar la situació en què es troba, el protagonista, Paco Xerta, ens relata el motiu pel qual va arribar fins est punt.

Al començament del capítol expressa la reaccióque va tenir al vore la seua dona parlant d’ell en un programa de televisió , i també, la ràbia que va sentir quan va comprovar que ho estava fent en un realiti show, la qual cosa detestava.

Amesura que ens relata l’entrevista, mostra la fúria que li provoca allò que està escoltant. Mitjançant les intervencions que realitza pretén defensar-se de les acusacions que rep, i al mateix temps,transmetre el rancor que té.

Finalment, després d’analitzar el que ha vist i sentit, decideix que l’única solució per fugir dels comentaris de la gent, que tant l’angoixen, és el suïcidi.

EstructuraAquest capítol s’estructura en tres parts: introducció , nus i desenllaç.

Introducció: Principi del capítol fins la pàgina 44 (primer paràgraf)

En aquesta primera part l’autor expressal’impacte que li produeix vore la seua dona en un programa de televisió, concretament a un show on els invitats conten les seues vivències personals.

Nus: Des de la pàgina 29 (segon paràgraf) fins la 44(quart paràgraf)

En la segona part del capítol, Paco Xerta narra com va transcórrer l’entrevista televisiva de la seua dona. A més de transmetre les preguntes i respostes que es varen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EL SALTO
  • salto
  • Saltos
  • Salta
  • salt
  • Salto
  • El Salto
  • El salto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS