Salut ed fisica

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2014
Educació Física  Primer Trimestre
Unitat 1
2. Porta un registre, durant una setmana, del total d’aliments que configuren la teva dieta i del conjunt d’activitats físiques que fas. Calculal’aportació i la despesa de calories que suposen per al teu cos. Després compara i valora aquestes dades amb la necessitat calòrica i setmanal (volum calòric total) i amb el tipus i percentatge ideald’aliments que menges (taula 5 del tema). (pg.19)


Aliments
Activitats Físiques
Dilluns
Suc + Galetes

Dimarts


Dimecres


Dijous


Divendres


Dissabte


Diumenge




AlimentsActivitats Físiques
Dilluns
Actimel + Panellets

Dimarts


Dimecres


Dijous


Divendres


Dissabte


Diumenge



Aliments d’una dieta equilibrada:
Fruites i verdures
50 %
Pa icereals
20 %
Llet i productes làctics
20 %
Carn,Peis i ous
10 %

Unitat 2
1. Busca informació sobre els beneficis de la pràctica de l’exercici físic en el sistema cardiovascular. (pg.29)L’exercici físic serveix per prevenir les malalties de les artèries del cor, les quals poden causar infarts.
Ajuda a enfortir el cor = aconsegueix major resistència i millor forma física
Es redueix lapressió sanguínia  el exercici físic entrena els músculs i també el cor. Això provoca que el cor es mantingui en forma i li permet augmentar la eficiència en la que bombeja la sang al voltant del cos.Reducció del colesterol el exercici físic regular provoca que el ritme del flux sanguini augmenti a través del cos, i això provoca la eliminació dels productes nocius abans de que es converteixinen una futura amenaça. Es com si es depurés la sang.
Millora la habilitat de recuperació per estrès  quan més sovint el cor estigui sota un estrès controlat, més eficient serà per adaptar-se yrecuperar-se del estrès en general.
Reducció de la possibilitat de malalties  el conjunt de beneficis esmentats y la eficiència augmentada per el sistema cardiovascular provoca una resistència...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ED Fisica
  • Ed Fisica
  • Ed Física
  • ed fisica
  • Ed Fisica
  • Ed Fisica
  • Ed. Fisica
  • ed fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS